«Η συνεργασία μου με τον Μητροπάνο ήταν η κορυφαία της ζωής μου»

15:58 19/3/2012 - Πηγή: Myself

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά σήμερα (19/03), η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, αλλά και για την κορυφαία καλλιτεχνική συνεργασία της ζωής της, αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τραγουδάει στην κόρη της, Ηλέκτρα, διάφορα ποιήματα με μια συγκεκριμένη μελωδία

για να κοιμηθεί. Η μικρούλα κοιμάται με ένα μικρό λούτρινο σκυλάκι που της έχει αγοράσει, ενώ, όταν την παίρνει αγκαλιά ο πατέρας της, Γιώργος Λύρας, βρίσκονται σε ένα δικό τους κόσμο. Η τραγουδίστρια υποστήριξε μάλιστα πως ζηλεύει! Μιλώντας για τη μητρότητα, είπε: «Ο θηλασμός για μένα ήταν μια από τις πιο αγαπημένες διαδικασίες. Είμαι μια μαμά που έχω αφιερωθεί. Κάνω έτσι το πρόγραμμά μου ώστε να λείπω λιγότερο. Με δυσκόλεψε το να είμαι ψύχραιμη την ώρα που έκλαιγε το μωρό». 

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα, που μετράει ήδη 16 χρόνια, δήλωσε: «Αγαπώ τον Γιώργο. Με τον άνθρωπο που έχεις κάνει οικογένεια δεν γίνεται να μην τον αγαπάς. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο. Στο σπίτι ήμαστε σαν παιδική χαρά και με το μωρό γίναμε περισσότερο. Γενικά, με τον Γιώργο η αγαπημένη μας ασχολία δεν είναι σε ποιο μπαράκι θα πάμε. Είμαστε του σπιτιού. Περιμένουμε να τελειώσουν οι ειδήσεις και να χουζουριάσουμε, να δούμε τα dvd μας, να τσιμπήσουμε κάτι, αν δεν κάνουμε διατροφή. Και διαφωνίες έχουμε, αλλά η σχέση μας είναι αρμονική. Τις διαφορές μας τις λύνουμε με επιχειρήματα. Τα 16 χρόνια είναι πάρα πολλά για να μην καταλαβαίνεις τον άνθρωπό σου με ένα βλέμμα. Εγώ μεγάλωσα μέσα από αυτή τη σχέση». 

Για το πρόβλημα υγείας του άντρα της, ανέφερε: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά ήμουν υποχρεωτικά δυνατή. Είχα μεγάλη συμπαράσταση και από τις οικογένειές μας αλλά και από το μωρό. Θεώρησα πως μου συμπαραστάθηκε και αυτό με τον τρόπο του, με το να μη μου κάνει επιπλοκές». 

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην κορυφαία, όπως την αποκάλεσε, συνεργασία της ζωής της, αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η συνεργασία μου με τον Μητροπάνο ήταν η κορυφαία της ζωής μου. Με όπλισε με πολλή δύναμη και μου έμαθε πάρα πολλά». Όσο για την τωρινή της συνεργασία με την Πάολα, είπε: «Η Πάολα είναι μια αυθεντική λαϊκή φωνή. Θα μείνω περισσότερο στο αυθεντική. Ξέρει να διασκεδάζει τον κόσμο με τη φωνή της. Υπάρχουν και διασκεδαστές που δεν έχουν καλή φωνή». 

Μέσα από τη συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, η Πέγκυ Ζήνα είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και στη συναυλία που έδωσε στο Ντισελντορφ αλλά και στη δήλωσή της ότι οι Γερμανοί είναι ένας ψυχρός λαός: «Στις συναυλίες που κάνω στο εξωτερικό, πηγαίνω για τους Έλληνες που ζουν εκεί. Παλαιότερα, ήταν όλα τόσο γλυκά. Τα τελευταία δύο χρόνια, υπάρχει μια ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες που ζουν εκεί. Οι άνθρωποι είναι νοικοκύρηδες, έχουν δικές τους δουλειές, είναι καλοστεκούμενοι, καλοντυμένοι. Μεγάλωσαν εκεί και φορολογούνται εκεί, δεν αξίζουν μια τέτοια συμπεριφορά».

Πέγκυ ΖήναΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΓιώργος
Keywords
Τυχαία Θέματα