«Η παραγωγική μου περίοδος θα εξαντληθεί μέσα στην κρίση»

17:43 23/1/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν σήμερα η Τζένη Θεωνά, με αφορμή τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Πίσω στο σπίτι». Η ηθοποιός μίλησε για τη φιλοζωία της, λέγοντας πως στο σπίτι της περιθάλπει και φροντίζει γατάκια, έχοντας φτάσει στο σημείο να φιλοξενεί κάποια στιγμή στο σπίτι της και 11 νεογέννητα γατάκια! Η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε πως οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί έχουν πλέον και ένα γατάκι. 

Η νεαρή ηθοποιός σχολίασε και τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης στη ζωή και την

καριέρα της: «Η παραγωγική μου περίοδος θα εξαντληθεί μέσα στην κρίση. Δεν “μιζεριάζουμε”, αλλά δεν είναι και ευτυχής συγκυρία. Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε ποια είναι η συνθήκη που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτή η ρευστότητα και η ανασφάλεια είναι απίστευτα ψυχοφθόρα».

Αναφερόμενη στις αποδοχές που έχει από τη δουλειά της, η οποία αποτελεί και τη μοναδική πηγή εσόδων για εκείνη, η Τζένη Θεωνά είπε: «Δεδομένου ότι δεν έχω οικογένεια και μένω σε δικό μου σπίτι, είμαι εντάξει. Δεν θα μπορούσα, όμως, αν ήθελα αυτή τη στιγμή, να κάνω ένα παιδί. Δεν θέλω βέβαια, όμως και να ήθελα, δεν θα μπορούσα». 

Η… Γερμανίδα της νέας σειράς του Mega αιτιολόγησε και την επιλογή της να πηγαίνει στα γυρίσματα χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: «Ναι, πάω στα γυρίσματα με τα ΜΜΜ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει θέμα. Έχω μια εκπληκτική έφεση στην οδήγηση» είπε αυτοσαρκαζόμενη για την οδηγική της ικανότητα, καθώς αποκάλυψε πως, ακόμα και με το ποδήλατο, είχε ατύχημα το καλοκαίρι. Έπεσε, άνοιξε το κεφάλι της και χρειάστηκε να της κάνουν οκτώ ράμματα.

Τζένη Θεωνάδηλώσεις διασήμωνΗ Τζένη Θεωνά σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό mou» τον τρόπο με τον οποίο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.CelebrityyesnononoΤζένη Θεωνά
Keywords
Τυχαία Θέματα