«Για την ώρα... music is my boyfriend»

13:24 9/2/2012 - Πηγή: Myself

Είναι μόλις είκοσι χρονών και όμως έχει καταφέρει να τους κάνει όλους να μιλάνε για εκείνη. Με παραδεισένια εμφάνιση, βελούδινη φωνή, μουσική παιδεία και όχι μόνο η Δήμητρα Παπαδέα ή αλλιώς Demy είναι σίγουρο πως ήρθε για να μείνει. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχίες «Μια ζωγραφιά» και «Κοιτάω μπροστά» μίλησε στο περιοδικό «HELLO!» για την επιτυχία της αλλά και για τη συμμετοχή

της στο Madwalk

«Νομίζω πως η επαγγελματική μου ενασχόληση με τη μουσική ήρθε φυσικά. Μια καθημερινή ανάγκη μου, αυτή του να τραγουδάω συνεχώς, έγινε και επαγγελματική ενασχόληση, όπως πάντα το ονειρευόμουν. Φυσικά και η ευκαιρία ήρθε με τη “Ζωγραφιά” μας και την εταιρεία μου Panik Records, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή.» λέει η Demy για το πώς ξεκίνησε η επαγγελματική της ενασχόληση με τη μουσική. 

Αρκετοί είναι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν «ξεχωριστή» όμως η ίδια έχει διαφορετική άποψη για τον εαυτό της: «Δεν νιώθω ξεχωριστή. Θεωρώ ότι έχω θέσει καλές βάσεις για να μπορέσω να ξεχωρίσω. Έχω μεγάλη αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, ποικίλα ακούσματα και προπάντων όρεξη να ασχοληθώ και να βελτιωθώ.»

Μιλώντας για τη συνεργασία της στο δεύτερο «Mad Walk» με τη Σήλια Κριθαριώτη η Demy αναφέρει: «Η συνεργασία προέκυψε απροσδόκητα θα έλεγα, για μένα τουλάχιστον. Ήταν ιδέα και επιθυμία της ίδιας να συνεργαστούμε για το «Mad Walk» και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.» 

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή η νεαρή τραγουδίστρια λέει: «Τον τελευταίο καιρό θα έλεγα ότι η προσωπική μου ζωή έχει γίνει ένα με το επάγγελμά μου. Με το τραγούδι και το διάβασμα (σ.σ. είμαι φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών) έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο και έτσι βλέπω τους φίλους μου λιγότερο, βγαίνω λιγότερο. Το καλό είναι ότι και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου δείχνουν κατανόηση και με στηρίζουν πολύ.»

Τέλος όσον αφορά στο ένα και μοναδικό σύντροφο η Demy δεν διστάζει να πει την προσωπική της άποψη:«Δεν πιστεύω στον ένα και μοναδικό, ούτως ή άλλως. Αλλά, για την ώρα... “music is my boyfriend”». 

Δήμητρα ΠαπαδέαΜια ζωγραφιάDemyδηλώσεις διασήμωνH Demmy είναι η νέα άφιξη στην ελληνική μουσική και είναι σίγουρο πως αυτό το κορίτσι ήρθε για να μείνει. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoDemy
Keywords
Τυχαία Θέματα