«Είμαι λίγο στην... τρέλα μου.»

01:30 8/4/2012 - Πηγή: Myself

«Ήταν μεγάλη τύχη και ευκαιρία για μένα αυτή που μου έδωσαν απ’ το MEGA. Νιώθω τυχερός και δεν χάνω ευκαιρία να ευχαριστώ το κανάλι. Εγώ απ’ την πλευρά μου δουλεύω απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν βάζω όρια, ούτε κάνω... εκπτώσεις σ’ αυτό. Είμαι στο κανάλι απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και το απολαμβάνω.» λέει ο παρουσιαστής για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα «Minute to Win it». Σχολιάζοντας την επιθυμία

που έχουν εκφράσει τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας να χωρίσουν οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι ο ίδιος δηλώνει πως το απεύχεται και σχολιάζει: «Για μένα πρωινό σημαίνει να είναι μαζί οι δυο τους. Αν ήθελαν παράλληλα να κάνουν κάτι άλλο χωριστά, ναι, αλλά στο πρωινό τούς σκέφτομαι μόνο μαζί.»

Όσον αφορά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και στο επαγγελματικό του μέλλον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει: «Είμαι λίγο στην... τρέλα μου. Είμαι έτοιμος να πιάσω την πέτρα και να τη... στύψω. Αν κάτι δεν θίγει την αξιοπρέπειά μου ή αυτήν των ανθρώπων στους οποίους απευθύνομαι, θα το κάνω ως μέλος μιας παρέας. Δεν έχω θέμα ρόλων, αλλά και καριέρα να είχα, θα είχα προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής. Αν μπορούμε να πούμε ότι προκύπτει και κάτι καλό απ’ την κρίση, είναι ότι πλέον δουλεύουμε ως ομάδες.»

Τέλος σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρει: «Με την πάροδο των χρόνων διαπιστώνω ότι οτιδήποτε λέγεται για τα προσωπικά διογκώνεται και έχω αποφασίσει να μη μιλάω γι’ αυτά. Άλλωστε, ποιον ενδιαφέρει; Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του. Ευελπιστώ να έχω μια κοπέλα δίπλα μου, μια σοβαρή σχέση, που θα με οδηγήσει στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας.»

Δημήτρης Ουγγαρέζοςδηλώσεις διασήμωνΣε μία δύσκολη εποχή για την τηλεόραση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει δυναμική παρουσία συμμετέχοντας σε δύο επιτυχημένα projects.CelebrityyesnoyesnoΔημήτρης Ουγγαρέζος
Keywords
Τυχαία Θέματα