Έχουν οι στιγμές... γυρίσματα

15:17 12/12/2011 - Πηγή: Myself

Μπορεί μέχρι τώρα να στήριζε την απογευματινή του ζώνη σε τουρκικά σίριαλ, αλλά από τη νέα χρονιά ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει δυναμικό comeback στις ελληνικές καθημερινές σειρές.

Ο Στράτος Μαρκίδης έχει βάλει την υπογραφή του στο σενάριο, το καστ έχει γεμίσει με μεγάλα ονόματα και τα πρώτα γυρίσματα ξεκίνησαν κιόλας, τις προηγούμενες ημέρες, από τη Θεσσαλονίκη. Για το στόρι του

«Είναι στιγμές» μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πολλά. Το σίγουρο είναι ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιώργο Νινιό, τον Σταύρο Ζαλμά, την Μπέσυ Μάλφα, τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τον Πέτρο Λαγούτη, την Αντιγόνη Δρακουλάκη και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Όσο για την ηθοποιό που θα αναλάμβανε κεντρικό ρόλο στη σειρά, οι συμμετοχές στις οντισιόν που έκανε το κανάλι ξεπέρασαν τις 1.800. Νεαρές ηθοποιοί χωρίς τηλεοπτική πείρα, αλλά και κορίτσια που ακόμη δεν έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές υποκριτικής, έβαλαν υποψηφιότητα για το νέο σίριαλ, αναζητώντας μια ευκαιρία να γίνουν γνωστές εν μια νυκτί και να κατακτήσουν την επιτυχία.

Τελικά, μετά από αναζήτηση που κράτησε αρκετές εβδομάδες, επιλέχθηκε η Πηνελόπη Πλάκα, την οποία και θα δούμε να υποδύεται τη Ζωή, την κόρη της Μπέσυς Μάλφα, την οποία η τελευταία εγκατέλειψε μωρό ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Η μικρή μεγάλωσε στα χέρια του Γιώργου Νινιού και πλέον μαθαίνει την αλήθεια για τη μητέρα της. Κατεβαίνει στην Αθήνα για να την εκδικηθεί και να διεκδικήσει όλα όσα της στέρησε. Γι’ αυτό λοιπόν η αρχή των γυρισμάτων έγινε από τη συμπρωτεύουσα, με αρκετές εξωτερικές λήψεις με τους δύο πρωταγωνιστές, ενώ, μέσα στην εβδομάδα, ηθοποιοί και συνεργείο επιστρέφουν στην Αθήνα για να μπουν στο στούντιο και να αρχίσει η κανονική ροή της δουλειάς.

Ο στόχος είναι, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου περίπου, που προγραμματίζεται να γίνει η πρεμιέρα των «Στιγμών», να υπάρχει ένα καλό στοκ επεισοδίων, έτσι ώστε να μην τρέχουν όλοι την τελευταία στιγμή για γυρίσματα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι ρυθμοί του καθημερινού σίριαλ είναι πολύ πιο απαιτητικοί από εκείνους των εβδομαδιαίων και γι’ αυτό ακριβώς ο προγραμματισμός είναι η λέξη κλειδί. Το σενάριο της σειράς είναι γυναικεία υπόθεση, αφού το έχουν αναλάβει η Άντα Γκουρμπαλή και η Στέλλα Βασιλαντωνάκη, ενώ πίσω από τις κάμερες θα βρίσκεται ο Στράτος Μαρκίδης μαζί με τον Γιάννη Βασιλειάδη.      

Νιόβη Καραπιπέρη

ΑΝΤ1νέες σειρέςΜπέσυ ΜάλφαΔυναμικό comeback ετοιμάζει ο AΝΤ1 με νέα ελληνική καθημερινή σειρά.TV BackstageyesnoyesnoΑΝΤ1
Keywords
Τυχαία Θέματα