Χριστούγεννα με τα παιδιά της

15:33 21/12/2011 - Πηγή: Myself

«Ευτυχώς που έχουμε μαγνητοσκοπήσει κάποιες εκπομπές και θα ξεκουραστούμε για λίγο» είπε η λαμπερή παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της λέγοντας παράλληλα πόση χαρά και ευτυχία τη γεμίζει το γεγονός να περνά αυτές τις γιορτινές ημέρες μαζί με τα παιδιά της. Η Ελένη Μενεγάκη όπως κάθε μητέρα έχει ήδη κάνει τα περισσότερα ψώνια της για τις γιορτές και βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για τις γιορτινές ετοιμασίες του σπιτιού.

Για μία ακόμα χρονιά τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

που θα απολαύσουν η Λάουρα, η Βαλέρια και ο Άγγελος θα είναι φτιαγμένα από τα χεράκια της ίδιας της παρουσιάστριας η οποία τα ετοιμάζει με την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας της Ζέτας.

Η παρουσιάστρια έχοντας ετοιμάσει ήδη τις εορταστικές εκπομπές είναι πιο χαλαρή και σε κάθε ευκαιρία αστειεύεται με την ομάδα της εκπομπής όπως έκανε και σήμερα μιλώντας για τον floormanagerτης εκπομπής Γιώργο Ασημινάκη.

 

 

Ελένη ΜενεγάκηΓιώργος ΑσημινάκηςΧριστούγεννα με τα παιδιάΣυντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και με τα τρία της αγγελούδια θα περάσει τις γιορτές η Ελένη Μενεγάκη.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!nonoΕλένη Μενεγάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα