«Αν ερωτευόμουν δυνατά δεν θα μπορούσα να το ελέγξω»

19:43 19/12/2011 - Πηγή: Myself

 

Αυτή την εποχή παρουσιάζει ένα από τα πιο τολμηρά project της ελληνικής τηλεόρασης, το «Black Out» το οποίο προκαλεί τους παίχτες του να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Η παρουσιάστρια αναφέρει στη συνέντευξή της στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV»: «Ο φόβος είναι μέσα στο μυαλό μας… κι όχι μόνο στο “Black out”» και μιλώντας για τον εαυτό της αναφέρει τι δεν θα δεχόταν με τίποτα να κάνει στο παιχνίδι: «Θα δυσκολευόμουν πολύ να δοκιμάσω κάτι περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα. Κάποιο έντομο ή κάποιο ζώο από αυτά που δεν τρώμε εμείς. Αλλά

και πράγματα που φοβόμουν στο παρελθόν έχω αρχίσει να τα κάνω. Για παράδειγμα, φοβόμουν και μόνο στη σκέψη της ελεύθερης πτώσης, αλλά το δοκίμασα και δεν νομίζω ότι θα το ξανακάνω.» 

Ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει κάποιες δοκιμασίες του παιχνιδιού υπερβολικές η ίδια όμως έχει διαφορετική άποψη: «Ο καθένας έρχεται κουβαλώντας τους φόβους του και είναι έτοιμος να τους αντιμετωπίσει, να παίξει μαζί τους, να τους ξεγελάσει. Δεν θεωρώ λοιπόν ότι οι δοκιμασίες είναι υπερβολικές. ίσα ίσα είναι προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι καλούνται να ξεπεράσουν κάποιες από τις φοβίες που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.» 

Σχολιάζοντας μία παλαιότερη δήλωσή της όπου ανέφερε ότι έχει πέσει στα πατώματα για άντρα η Νάντια Μπουλέ αναφέρει: «Σίγουρα παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά κατά βάση είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πριν από 10 χρόνια, ούτε αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο. Παρόλα αυτά, επειδή στις σχέσεις μου λειτουργώ πολύ συναισθηματικά, νομίζω ότι αν ερωτευόμουν πολύ δυνατά δεν θα μπορούσα –και δεν θα ήθελα– να ελέγξω το συναίσθημά μου.»

Μιλώντας για το φλερτ η παρουσιάστρια αναφέρει: «Περιέργως, υπάρχουν περίοδοι που βγαίνω με τις φίλες μου και βλέπω ότι οι άνδρες δεν κινούνται καθόλου και άλλες περίοδοι που υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα, αλλά με το ότι οι άνδρες είναι πιο μαζεμένοι απ’ ό,τι στο παρελθόν και οι γυναίκες έχουν γίνει πιο επιθετικές. Αυτός ο ρόλος, όμως, ταιριάζει περισσότερο στον άνδρα.» 

Η Νάντια Μπουλέ εκτός από την τηλεόραση βρίσκεται και στο ραδιόφωνο καθώς μαζί με τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Άρη Καβατζίκη κάνουν την πρωινή εκπομπή του VFM 88.3 ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου Plus με τον Μανώλη Λιδάκη κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

 

Νάντια ΜπουλέBlack OutΣταυρός του Νότου PlusΜανώλης ΛιδάληςΜαρία ΚωσταντάκηΗ Νάντια Μπουλέ μιλάει για το «Black out» αλλά και για τους δικούς της φόβους.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό 7μέρεςTVyesnoΝάντια Μπουλέ
Keywords
Τυχαία Θέματα