«Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να γίνω σχεδιάστρια»

14:05 4/4/2012 - Πηγή: Myself

Την Ελισάβετ Μουτάφη υποδέχτηκαν σήμερα (4/4) ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό mou». Η ηθοποιός υποστήριξε πως είχε πάντα την ελευθερία της αφού οι γονείς της τής  έδειχναν μεγάλη εμπιστοσύνη γι’ αυτό και δεν οδηγήθηκε να κάνει ακραία πράγματα. Όσο για την επιλογή της να γίνει ηθοποιός ανέφερε: «Από πιτσιρίκα είχα την τάση. Μου άρεσε να οργανώνω τις γιορτές στο σχολείο και είχα μια δασκάλα η οποία όποτε μ’ έβλεπε  μου έλεγε “εσύ θα γίνεις ηθοποιός”. Στο λύκειο κατέληξα

ότι θέλω να ασχοληθώ σίγουρα με την υποκριτική. Αν δεν είχα γίνει ηθοποιός θα ήθελα να ασχοληθώ με τη μόδα και την υψηλή ραπτική την οποία θεωρώ τέχνη. Αγαπώ πάρα πολύ τα παπούτσια και έχω πολλά. Όταν έχω χρήματα, κάνω σπατάλες για το ντύσιμο μου.» 

Η Ελισάβετ Μουτάφη υποστήριξε πως της αρέσει η υποκριτική γιατί ζει διαφορετικές ζωές και καταστάσεις μέσα από τη δουλειά της ενώ τόνισε πως θα ήθελε να ζει στο Παρίσι. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι καλόβολη σαν άτομο αλλά ενοχλείται με την ακαταστασία. Για τις προσωπικές της σχέσεις τόνισε: «Είμαι αρκετά ανεκτική μέσα σε μια σχέση. Μ’ ενοχλεί η αδιαφορία του άλλου. Το ψέμα μ’ ενοχλεί αλλά όταν ζεις τον άλλο βλέπεις γενικά τον χαρακτήρα του. Απιστία δε ξέρω αν θα μπορούσα να συγχωρήσω αλλά δεν είμαι απόλυτη. Με τραβάει η συμπεριφορά και το μυαλό του άλλου. Όχι όμως ότι δε παίζει ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση.» 

Για τις συμπρωταγωνίστριες τις Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη ανέφερε «Τα κορίτσια μου. Τις αγαπώ. Είναι πολύ γλυκά και ταλαντούχα κορίτσια. Χαίρομαι να δουλεύω μαζί τους και περνάμε πολύ καλά.»

Ελισάβετ ΜουτάφηΚαλεσμένη σήμερα (4/4) στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν η Ελισάβετ Μουτάφη η οποία αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε το δρόμο της υποκριτικής. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΕλισάβετ Μουτάφη
Keywords
Τυχαία Θέματα