Αγωνία για τον πατέρα της

15:01 15/2/2012 - Πηγή: Myself

 

Η αμέλεια και η προσήλωσή του στο επαγγελματικό του καθήκον οδήγησε τον Ντίνο Καρύδη στο να αμελήσει τις ενοχλήσεις που ένοιωθε εδώ και καιρό στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Άγιος Σάββας». Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso»:  «Από καιρό υπέφερα, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγαινα στο γιατρό. Ο Νίκος Μπουσδούκος με παρότρυνε στην πρόβα να πάω να με εξετάσουν. Πονούσα εδώ και πολύ καιρό στο

κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας και είχα και κάποια άλλα συμπτώματα. Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε η γυναίκα μου και η κόρη μου με έφεραν στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα ο Ντίνος Καρύδης αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενός τμήματος του εντέρου. Δίπλα στον ηθοποιό βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και η σύζυγός του Τζούλια. Στο νοσοκομείο τον αγαπημένο ηθοποιό επισκέφθηκε και ο Γιάννης Αϊβάζης με τον οποίο είχε προγραμματιστεί κοινή θεατρική εμφάνιση στο έργο «Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκριν». 

Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός η παράσταση θα ανέβει αλλά με τον Νίκο Μπουσδούκο να αναλαμβάνει το ρόλο του Ντίνου Καρύδη. 

 

 

 

 

Ντίνος ΚαρύδηςΣμαράγδα Καρύδηπρόβλημα υγείαςΤο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ντίνος Καρύδης έχει αναστατώσει την κόρη του ΣμαράγδαCelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΝτίνος Καρύδης
Keywords
Τυχαία Θέματα