«H Ευγενία ντύνεται παλιομοδίτικα!»

16:29 21/3/2012 - Πηγή: Myself

Την Μπέτυ Μαγγίρα υποδέχεται σήμερα στην εκπομπή «Movies & Stars» ο Γιώργος Σατσίδης. Η performer απαντάει στα όσα έχουν γραφτεί για την κόντρα της αδερφής της με την Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας: «Αυτή την κόντρα τη δημιούργησαν τα media. Και μετά συνεχίστηκε. Άλλωστε δεν έχουν το ίδιο αντικείμενο η Ευγενία είναι μουσικός και η αδερφή μου ηθοποιός. Για την Ευγενία όταν με ρώτησαν είπα ότι εγώ καλοντυμένη θεωρώ μόνο

τη Φαίη Σκορδά, ενώ το look της Ευγενίας το θεωρώ παλιομοδίτικο. Τι να πω, η Ευγενία για να υπάρχει στα τηλεοπτικά πράγματα, μάλλον αρέσει. Οι ίντριγκες, αρέσουν, πουλάνε.»

Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει επίσης πως ζηλεύει τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη: «Εγώ ζηλεύω τον Δημήτρη, ο Δημήτρης όμως και αν ζηλεύει δεν το δείχνει. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Και το επόμενο παιδί δεν νομίζω να αργήσει πολύ να έρθει. Δεν είμαστε και 20 χρονών! Άμα βγω με τον Δημήτρη δεν με φλερτάρουν, όμως στο δρόμο ακούω κάτι σφυρίγματα. Οπότε σκέφτομαι “περνάει η μπογιά μου”.»

Τέλος η τηλεπερσόνα σχολιάζει και την απουσία της από την ελληνική τηλεόραση: «Δεν θέλω να λέω ότι είμαι αδικημένη, μπορώ να πω ότι θα ήθελα να έχω κάνει πιο πολλά πράγματα στην τηλεόραση, τώρα αν εγώ δεν πουλάω, δεν ιντριγκάρω ή δεν αρέσω είναι στο χέρι των καναλιών που επιλέγουν τα πρόσωπα.»

 

Μπέτυ ΜαγγίραΜοvies & StarsMTV GreeceΕυγενία ΜανωλίδουΚαλεσμένη σήμερα στο «Μοvies & Stars» του MTV Greece είναι η Μπέτυ Μαγγίρα η οποία σχολιάζει το look της γνωστής τηλεπερσόνας.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΜπέτυ Μαγγίρα
Keywords
Τυχαία Θέματα