Ζίτσα: Ευθανασία για το γαϊδουράκι – Τρομερά τραύματα παντού και κυρίως στο διάφραγμα

Το γαϊδουράκι στο Γραμμένο, στον δήμο Ζίτσας, που ταλαιπωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη του και αντιδήμαρχο της περιοχής, προκαλώντας μεγάλη συζήτηση και σφοδρές αντιδράσεις στην πανελλήνια κοινή γνώμη, τελικά οδηγείται σε ευθανασία.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε αργά το βράδυ της Τρίτης 30/08 και αφού το ζώο εξετάστηκε από ειδικό ιππίατρο που έφτασε στην κτηνοτροφική μονάδα από την Κοζάνη.

Ο ιππίατρος εξέτασε εξονυχιστικά το ζώο και διαπίστωσε ότι τα τραύματα είναι πολύ σοβαρά.

Πέρα από αυτά έχει υποθερμία

και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή.

Ελεύθερος με όρους ο αντιδήμαρχος – Ισχυρίστηκε ότι λύκος είχε τραυματίσει τον γάιδαρο

Εξάλλου, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες ο αντιδήμαρχος Ζίτσας μετά την απολογία του για την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του γαϊδάρου.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 15 του μηνός και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Μιλώντας, μάλιστα, το πρωί στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του αντιδημάρχου, Δημήτρης Δήμος, έδωσε διαφορετική εκδοχή της υπόθεσης.

Ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο, ο κατηγορούμενος το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά για άγνωστο λόγο το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζίτσα, Ευθανασία, – Τρομερά,zitsa, efthanasia, – tromera