Ζενεβιέβ: Με το που έμεινα έγκυος ζήσαμε όλη την πρώτη οικονομική καταστροφή ως ζευγάρι

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εμφανίστηκε στην εκπομπή Studio 4, στην ΕΡΤ, την Τετάρτη 28/12 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή art director αφηγήθηκε τις δυσκολίες που βίωσε με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και νωρίτερα, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την οικονομική καταστροφή.

«Με βοήθησε πάρα πολύ ο Βασίλης. Δεν

το πίστευα ότι καθόταν εκεί. Ακόμα και τώρα το συζητάμε μερικές φορές και λέμε: τι έχουμε ζήσει μαζί;

Σαν ζευγάρι ζήσαμε όλο αυτό το πράγμα του θρήνου της οικογένειάς μου. Μετά με το που έμεινα έγκυος ζήσαμε όλη την πρώτη οικονομική καταστροφή και την ζήσαμε παράλληλα, καλλιτέχνες και οι δύο», εξομολογείται η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Και συνέχισε η ίδια:

«Στα περιοδικά από εκεί που όλοι είχαμε δουλειές, ξαφνικά μηδέν. Λέγαμε πιστεύεις θα χτυπήσει το τηλέφωνο αυτόν τον μήνα;’’. Χτυπούσε μόνο για χρέη. Επιβιώσαμε, τα καταφέραμε».

«Είναι άλλο το να βάλλεσαι οικονομικά και άλλο να μπαίνει αυτό μέσα στο σπίτι. Αυτό δεν ήρθε μέσα στο σπίτι μας. Μετά ήρθε η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Έχουμε κάτσει και συζητάμε σαν ζευγάρι και λέμε: Ρε φίλε, εμείς δεν έχουμε ζήσει μια ζωή, έχουμε ζήσει πέντε», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Κάθε φορά λες: τα κατάφερα, έζησα 2 χρόνια πανδημίας, 2 αυστηρά lockdown, δεν γίναμε αλκοολικοί, δεν σφαχτήκαμε, δεν χωρίσαμε, τα καταφέραμε και βγήκαμε δυνατοί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι από αυτό», κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.



Keywords
Τυχαία Θέματα