Ξέσπασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για γνωστή επιχείρηση-«στρατόπεδο»: «Αξιωματικοί και εκπαιδεύσεις, είναι ένας παραλογισμός»

Στο θέμα που αποκάλυψε ο ίδιος την Πέμπτη, αναφέρθηκε σήμερα, Παρασκευή μέσα από το MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Υπενθυμίζεται, πως- όπως έγινε γνωστό- επιχειρηματίας «βαπτίζει» τους υπαλλήλους του με στρατιωτικούς βαθμούς ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, φαίνεται να επιβάλλει και στρατιωτική εκπαίδευση με push ups

για αυτούς που παρεκκλίνουν.

Ο «στρατός» του πορτοκαλιού αποτελείται από τους εργαζόμενους εταιρείας παραγωγής χυμών και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης φαίνεται να εφαρμόζει στρατιωτικούς κανόνες μέσα σε αυτήν.

Υπάλληλοι της εταιρείας έχουν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των εργασιακών συνθηκών που επικρατούν στην εταιρεία.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα», σχολίασε σχετικά, μιλώντας στο MEGA την Παρασκευή 021/12:

«Τα λόγια περιττεύουν. Είναι η πρώτη φορά και τελευταία που ίσως λέω αυτή τη φράση. Έχει προκύψει από ρεπορτάζ ότι η έκταση του προβλήματος είναι πολύ μεγαλύτερη».

«Είναι μία ολόκληρη επιχείρηση-στρατόπεδο, με αξιωματικούς και εκπαιδεύσεις, είναι ένας παραλογισμός» σχολίασε ο αστυνομικός συντάκτης.



Keywords
Τυχαία Θέματα