«Βόμβα» στην ελληνική showbiz: Ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Γιάννης Στάνκογλου;

Από χθες κυκλοφόρησαν διάφορα ρεπορτάζ για τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, να αποκαλύπτει, ότι πρόκειται για μια γυναίκα από τον χώρο τηw τηλεόρασης.

«Για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz.

Εχει έκθεση» είπε χθες στην εκπομπή «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», σχολίασε:

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, επομένως είναι παρουσιάστρια στον χώρο της showbiz. Αρα, τι το κράτησαν κρυφό;. Όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου “θέλει… να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό, και γι’ αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός (σ.σ.: του Στάνκογλου), διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχει κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν…».

Σύμφωνα με την Espresso η γυναίκα αυτή… είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε, όπως γράφει η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόμβα, Ζευγάρι, Σίσσυ Χρηστίδου, Γιάννης Στάνκογλου,vomva, zevgari, sissy christidou, giannis stankoglou