Βλάχος κατά Ρωμανού: Κινήθηκε στα όρια της νομιμότητας – Η σημερινή διάψευση είναι ψευδής

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού σχετικά με όσα είπε σε συνέντευξή του στον ρ/σ του ΣΚΑΪ για την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ήρθε η απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνεται, πως ο κ. Ρωμανός έκανε λόγο-μεταξύ άλλων- για «άθλια συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων είπα με πάνω από 30 ώρες καθυστέρηση είναι ενδεικτική του ποιος θέλει να σύρει τον πολιτικό διάλογο για ένα σημαντικό ζήτημα στον βούρκο».

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και ο ίδιος στη ραδιοφωνική συνέντευξη μαζί με τον Νίκο Ρωμανό δημοσίευσε ένα ηχητικό απόσπασμα από την χθεσινή (Σάββατο 06/08) εκπομπή στον ρ/σ του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ανδρίτσο, σχολιάζοντας τα εξής:

«Ιδού το επίμαχο απόσπασμα από την χθεσινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, όπου ο Νίκος Ρωμανός σε διάλογο μαζί μου αποφάσισε να κινηθεί στα όρια της νομιμότητας. Η σημερινή διάψευση του είναι ψευδής».

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα από την χθεσινή εκπομπή στον @skairadio, όπου ο @NickRomanos σε διάλογο μαζί μου αποφάσισε να κινηθεί στα όρια της νομιμότητας. Η σημερινή διάψευση του είναι ψευδής. #Predator #Ανδρουλακης pic.twitter.com/fgzKy0kGkS

— Panagiotis Vlachos (@P_Vlachos) August 7, 2022

Σημειώνεται, πως λίγο αργότερα και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, κάνοντας το εξής σχόλιο:

«Άκοπο και αμοντάριστο. Η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Κύριε Μητσοτάκη, θα παραμείνει στη θέση του;».

Άκοπο και αμοντάριστο. Η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Κύριε Μητσοτάκη, θα παραμείνει στη θέση του; pic.twitter.com/kr6Sv8fv94

— Dimitris Mantzos (@Mantzos) August 7, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα