vivo X90 Pro 5G: Η vivo και η ZEISS παρουσιάζουν για 1η φορά στην Ιστορία, το Κορυφαίο Φωτογραφικό Smartphone που έχει γνωρισει η Τεχνολογία, με Aισθητήρα 1 ίντσας

H vivo λανσάρει στην χώρα μας το Νέο και Πολυαναμενόμενο Flagship Smartphone Χ90 Pro 5G για να απογειώσεις κάθε φωτογραφική στιγμή σου!

Το νέο vivo X90 Pro 5G αποτελεί την νέα ναυαρχίδα του No1 κατασκευαστή smartphone της Κίνας, με ασυναγώνιστης τεχνολογίας σχεδιασμό, εξοπλισμό και υλικά κατασκευής.

Όπως φαίνεται, η vivo θέλει να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό και με το νέο της moto “Photography

Redefined” ένα είναι σίγουρο: θα εκπλαγούμε πολύ ευχάριστα για ακόμη μία φορά. Τι ξεχωριστό όμως προσφέρει το Flagship vivo X90 Pro 5G;

Το νέο vivo X90 Pro 5G «αφηγείται» μία ιστορία καινοτομίας, βασισμένη σε 3 κεντρικούς τεχνολογικούς άξονες:

1. Επαγγελματική Τεχνολογική Απεικόνιση σε Φωτογραφία και Βίντεο ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού!

Όλοι πλέον γνωρίζουν τις δυνατότητες της vivo, όσον αφορά τις φωτογραφικές, κινηματογραφικές απεικονίσεις που μπορεί να χαρίσει σε κάθε χρήστη.

Η κορυφαία εταιρεία smartphone της Κίνας ωστόσο, δεν επαναπαύεται, ξεπερνώντας τον εαυτό της για ακόμη μία φορά! Η 1 ιντσών κύρια κάμερα ZEISS – Κορυφαία Γερμανική εταιρεία οπτικό-μετρικών και η συνεργασία των 2 εταιρειών, απογειώνει το κινητό τόσο, ώστε να έχεις το τέλειο smartphone για επαγγελματικές φωτογραφίες πάντα και παντού, χωρίς καν να χρειάζεται να είσαι photo-expert! Με την vivo και το νέο X90 Pro 5G θα γίνεις!

Το πιο σημαντικό τεχνολογικό χαρακτηριστικό της νέας Flagship συσκευής βέβαια, αποτελεί η κύρια κάμερα 1 ίντσας, με τον εντυπωσιακό αισθητήρα Sony IMX989, ο οποίος μάλιστα προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι κάνουμε λόγο για τον μεγαλύτερο αισητήρα που υπάρχει μέχρι σήμερα στον κλάδο, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζεται από το νέο τσιπ ISP vivo V2. Τι σημαίνει πρακτικά, στη φωτογραφική και βιντεοληπτική αποτύπωση: περισσότερος χώρος για περισσότερο φως, λειτουργία που εντοπίζεται και στις φωτογραφικές μηχανές και βοηθάει στην ευκρίνεια και λεπτομέρεια απεικόνισης.

Ακόμη, ο αισθητήρας 1-ίντσας επιτρέπει την Μέγιστη Απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή/ και απόλυτου σκοταδιού, καθώς και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

2. Premium Design υψηλής τεχνολογίας και επαγγελματικού στυλ

Ο σχεδιασμός του vivo X90 Pro 5G είναι ο ορισμός της κομψότητας και της πρακτικότητας, με έμφαση στο μοντέρνο και το δυναμικό, χάρη και στο μαύρο χρώμα του.

Ιδιαίτερα, η πίσω όψη της συσκευής έχει επενδυθεί με vegan – leather φιλικό προς το περιβάλλον και πάνω από όλα ανθεκτικό στους λεκέδες, ενώ παράλληλα έχει επένδυση χρώματος Τ*- , ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων ZEISS, η οποία προσφέρει αντιανακλαστικές επιστρώσεις. Φυσικά, όλα αυτά δίνουν μια μίνιμαλ γραμμή, ενώ παράλληλα το vivo X90 Pro φέρει χρυσές τομές, προσδίδοντας στη συσκευή έναν elegant τόνο.

3. Κορυφαία ποιότητα και απόδοση με τριπλή προστασία ματιών από την ακτινοβολία

Το νέο vivo X90 Pro 5G αποτελεί το πρώτο smartphone της αγοράς με 2 επεξεργαστές, αλλά και δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού. Αρκεί μόνο να αναλογιστεί κάποιος πόσες ώρες ξοδεύουμε μπροστά στην οθόνη του κινητού μας και πόσο επίπονη είναι η ακτινοβολία για τα μάτια μας. Μάλιστα, το νέο flagship του κορυφαίου κατασκευαστή smartphone της Κίνας έχει την μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη, γεγονός που προσφέρει ξεκούραστη προβολή για οποιαδήποτε χρήση κι αν θέλει να έχει ο χρήστης.

Αυτά είναι μερικά από τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά του νέου vivo X90 Pro 5G, τα οποία με σιγουριά, θα σας χαρίσουν μια συναρπαστική εμπειρία σε φωτογραφία, βίντεο, παιχνίδια κάθε στιγμή της ημέρας.

***Special Tip: Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι, για τους οποίους πρέπει να προτιμηθεί το vivo X90 Pro 5G;

1) Μοναδική εμπειρία απεικόνισης φακού ZEISS 1 ιντσών σε φωτογραφίες και βίντεο (4K ή 8K)

2) Ασύγκριτη απόδοση Φωτογραφικού αποτελέσματος και Βίντεο σε συνθήκες Χαμηλού Φωτισμού, ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού

3) Επαγγελματικό αποτέλεσμα φωτογραφίας και βίντεο 4Κ

4) Απίστευτες δυνατότητες αυτόματης επέκτασης μνήμης της συσκευής

5) Καθηλωτική οπτικοακουστική gaming εμπειρία, με πραγματική αίσθηση, σαν να βρίσκεσαι «μέσα στο παιχνίδι»

6) Τριπλή προστασία ματιών από την ακτινοβολία του κινητού, με αναπαραγωγή 1,07 δισεκαμτομμυρίων χρωμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα
X90 Pro 5G, ZEISS, Ιστορία, Κορυφαίο Φωτογραφικό Smartphone, Τεχνολογία, Aισθητήρα 1,X90 Pro 5G, ZEISS, istoria, koryfaio fotografiko Smartphone, technologia, Aisthitira 1