Βγήκε μπροστά ο Βενιζέλος με «φουλ επίθεση» σε Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις

Εντύπωση έχει προκαλέσει και συζητιέται πολύ στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» η ολομέτωπη επίθεση που έχει εξαπολύσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, πέραν της νομικής ανάλυσης που κάνει στις απανωτές παρεμβάσεις

του, δεν λείπουν και τα «καρφιά» προς τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση των υποκλοπών και την επιχειρηματολογία επί της ουσίας της υπόθεσης σχετικά με τη νομιμότητα ή όχι.

«Παρακαλώ τον κ. Μητσοτάκη αν δεν θέλει να σέβεται τις πολιτικές μου απόψεις πάντως να προσέχει και να λαμβάνει υπόψη του τις νομικές μου απόψεις. Θα μπορούσε να τον βοηθήσει αυτό στην αντιμετώπιση της κρίσης του συγκεντρωτικού και μονοπρόσωπου μοντέλου εξουσίας», είπε, άλλωστε, στη δήλωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής και ενόσω εξελισσόταν η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί, καθώς σε συμπληρωματικό σχόλιο που έκανε μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες ερμηνείας του Συντάγματος.

Τέλος, ακόμη ένα στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής διένειμε στους δημοσιογράφους τη δήλωση-παρέμβαση του κ. Βενιζέλου το μεσημέρι της Παρασκευής 26/08.

Keywords
Τυχαία Θέματα