Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που η Λιζ Τρας μαθαίνει τα νεότερα για την υγεία της με χαρτάκι

Η στιγμή που η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, πληροφορείται τα νεότερα για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ αποτυπώθηκε σε βίντεο.

Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Ναντίμ Ζαχάουι δίνει στη Λιζ Τρας, ένα χαρτάκι που γράφει τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργήσει ανησυχία για τη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάλιστα

η πρωθυπουργός σχολίασε τις εξελίξεις ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων.

Λίγα λεπτά πριν, η Λιζ Τρας είχε αποκαλύψει τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση, πριν μάθει ότι το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον Ναντίμ Ζαχάουι να της δίνει και ένα χαρτάκι με τις πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο Ναντίμ Ζαχάουι διορίστηκε Καγκελάριος του Δουκάτου του Λάνκαστερ στην κυβέρνηση της Λιζ Τρας και στο χαρτοφυλάκιό του περιέχονται η γη και τα περιουσιακά στοιχεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Για αυτό και είχε την ευθύνη να ενημερώσει την πρωθυπουργό άμεσα, πριν αποχωρήσει από την αίθουσα του κοινοβουλίου.

Από την άλλη μεριά, ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, ενημερώθηκε επίσης για τις εξελίξεις από την αναπληρώτριά του, Άντζελα Ρέινερ, αναφέρει η DailyMail.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Λίντσεϊ Χόιλ, δήλωσε: «Ξέρω ότι μιλώ εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής όταν λέω ότι στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και ότι αυτή και η βασιλική οικογένεια είναι στις σκέψεις και τις προσευχές μας αυτή τη στιγμή».

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε την ανακοίνωση νωρίτερα σήμερα (8.9.2022), καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έτρεξαν στο Παλάτι του Μπαλμόραλ για να είναι μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλισσα Ελισάβετ, Λιζ Τρας,vasilissa elisavet, liz tras