Βασίλισσα Ελισάβετ: Έλληνας chef αποκάλυψε το μενού της κηδείας – Η μικρή παραβίαση στο πρωτόκολλο

Στους διεθνείς ηγέτες που βρέθηκαν στην Αγγλία για την τέλεση ταφής της βασίλισσα Ελισάβετ, παραχώρησε το πρώτο επίσημο δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος Γ’.

Το μενού επιμελήθηκε ο Έλληνας chef, Νίκος Κουλούσιας, ο οποίος  αποκάλυψε στο Star και στη Δέσποινα Μανδελενάκη ότι έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στο πρωτόκολλο, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος τιμά τους υδατάνθρακες σε αντίθεση με τη μητέρα του που τους απέφευγε.

«Υπήρχε μία μικρή

αλλαγή του πρωτόκολλου, όπως γνωρίζουμε η βασίλισσα απαγορευόταν να σερβίρουμε μακαρόνια, ρύζι, πατάτες, ο,τιδήποτε υπήρχε υδατάάνθρακα, όμως το αγαπημένο φαγητό του Κάρολου είναι άγρια μανιτάρια που παρέχονται από το Μπαλμόρ, αρνάκι καρέ, και ριζότο, οπότε καταλαβαίνετε  ότι αυτά κάνανε μία παρένθεση ουσιαστικά στο πρωτόκολλο που υπήρχε», ανέφερε ο Νίκος Κουλούσιας.

Ο ίδιος αποκάλυψε στη δημοσιογράφο του Star και τι περιελάμβανε το απογευματινό τσάι για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Θα υπάρχουν εκλεκτά γλυκά, θα υπάρχουν διάφορα τσάι από όλες τις χώρες και θα είναι μία επιθυμία της βασίλισσας ουσιαστικά γιατί αγαπούσε πάρα πολύ το afternoon tea. Να σημειώσουμε πως ο βασιλιάς κάρολος δεν τρώει μεσημεριανό οπότε θα φάει το πρωινό του που είναι κάποια φρούτα και κάποιους ξηρούς καρπούς», είπε ο chef του Παλατιού και συνέχισε:

«Κάποια από αυτά, είναι γλυκά που αγαπούσε πάρα πολύ, όπως το cheesecake. Όλα αυτά τα είχαμε συγκεντρώσει, για να δώσουμε και μεις σαν ομάδα ένα τελευταίο αντίο, κάτι που έγινε αποδεκτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα