Βασίλης Κικίλιας: 10 οι νεκροί έως τώρα, 4 άτομα αγνοούνται

Aυτό ανακοίνωσε σε έκτακτη ενημέρωση ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο ίδιος ενημέρωσε πως άλλοι τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται, ενώ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις διάσωσης σε διάφορα σημεία των περιοχών που επλήγησαν.

Παράλληλα όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει σε φράγμα και τόνισε: «Προσοχή στα fake news».

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή στην Παραλία Θεοτόκο νότια του Πηλίου 

H σορός μία γυναίκας

αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή στην Παραλία Θεοτόκο νότια του Πηλίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός περισυνελέγη από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Οπως έγινε επίσης γνωστό από το Λιμενικό Σώμα, δύο τριμελείς ομάδες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών με δύο πνευστά πλωτά επιχειρούν από χθες στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας. Από τη ΜΥΑ απεγκλωβίστηκαν χθες σε 4 επιχειρήσεις 5 άτομα. Σήμερα απεγκλωβίστηκαν άλλα 35 ακόμα από δυσπρόσιτα σημεία που προσεγγίζουν μόνο οι βατραχάνθρωποι

2 ακόμη νεκροί στον Παλαμά

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκαν δύο ακόμη άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους, αυτή τη φορά στο χωριό του Παλαμά.

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλίας.

Στο Βόλο ο έβδομος νεκρός

Ενας άνδρας που η τύχη του αγνοούνταν από χθες το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγα λεπτά στη θαλάσσια περιοχή του Βόλου

Ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του κοντά στο Ξενία προκειμένου να γεμίσει έναν κουβά νερό από το συντριβάνι της περιοχής, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και σήμερα εντοπίστηκε μπροστά στην παραλία του Ίσαλου νεκρός σήμερα το πρωί από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Κάτοικος Μαραθέα Καρδίτσας: «Υπάρχουν πτώματα στο δρόμο»

Την ίδια ώρα, κάτοικος του Μαραθέα στην Καρδίτσα, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News έκανε λόγο για «πτώματα στον δρόμο».

«Υπάρχουν πτώματα στο δρόμο», είπε ο κάτοικος της περιοχής, Πολύβιος Πολύζος, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στον δρόμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Κικίλιας,vasilis kikilias