Βασίλης Γοργολίτσας: Ερωτικά ραντεβού και ναρκωτικά πίσω από το 1,5 εκατ. ευρώ που είχε ο παίκτης reality; – Τι λέει ο δικηγόρος του
O πρώην παίκτης reality Βασίλης Γοργολίτσας ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου, πρόκειται να οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.
Ο 34χρονος είχε στο λευκό Nissan Juke που οδηγούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και γι αυτό εξετάζεται, αν είχε τον ρόλο του ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον Alpha o Βασίλης Γοργολίτσας αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από… ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).
Ωστόσο ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποιος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον 34χρονο στο ψυχιατρείο, στο Δαφνί, μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει πως «επισκέφθηκα τον εντολέα μου ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».
«Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»
Στο μεταξύ ο 34χρονος πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».
Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του, στην κατάθεση που έδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών και αποκαλύπτει το protothema.gr, δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της αναφέροντας πως το τελευταιο διάστημα ειχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από την οικογενειακή εστία της Ηλιούπολης.
«Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους. Με τον Γοργολίτσα Βασιλείο διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον Γοργολίτσα Βασιλείο. Μεσημβρινές ώρες σήμερα 13 Αυγούστου 2022 ήρθαν αστυνομικοί στην οικία όπου διαμένω και πραγματοποίησαν έρευνα με δικαστικό λειτουργό καθώς με ενημέρωσαν ότι ο Γοργολίτσας Βασίλειος πήγε στο εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού ιδιοκτησίας μου και είπε στους εκεί αρμόδιους πως εντός έχει ναρκωτικά και χρήματα. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομα μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε. Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου πόσο μάλλον με ναρκωτικά όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα».
Πηγή: protothema.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τήνος: Νεαρή έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων μπροστά στην κάμερα
- Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο απ’ όλα
- Αγόρασε Έλληνα επιθετικό ο Ολυμπιακός – Στη λίστα με τους top σκόρερ της Ευρώπης
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στην Αττική τα επόμενα 24ωρα - Δείτε σε ποιες περιοχές
- Σοκ στα Χανιά: 37χρονος ξυλοκόπησε την 25χρονη έγκυο σύζυγό του και την έστειλε στο Κέντρο Υγείας
- Αυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι πλαστικοί χειρουργοί στον κόσμο
- Πέντε λόγοι που αξίζει να βάλετε ξύδι στο πλυντήριο ρούχων
- "Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας" στην Καλλονή Λέσβου
- Εύβοια: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Νέα Αρτάκη
- Επίδειξη ισχύος από τον Πούτιν σε μεγάλη έκθεση όπλων
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TheCaller
- Τήνος: Νεαρή έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων μπροστά στην κάμερα
- Σοκ στα Χανιά: 37χρονος ξυλοκόπησε την 25χρονη έγκυο σύζυγό του και την έστειλε στο Κέντρο Υγείας
- Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Η σημερινή γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο» – «Η υγεία του μπαμπά περνάει κρίση»
- Τραπεζούντα-Ενοχλήθηκε ο Μπαχτσελί: Έκαναν δώρο στον Οικουμενικό Πατριάρχη φανέλα της Τράμπζονσπορ
- Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο με 4 αυτοκίνητα – Πληροφορίες για εγκλωβισμένη γυναίκα
- Φθιώτιδα: Κάηκε μαντρί μαζί με τα ζώα στην Ελάτεια
- Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει την κόρη της Μπιάνκα στην παραλία
- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Χρυσό μετάλλιο ο Απόστολος Χρήστου στα 50 μέτρα ύπτιο
- Νέα Αρτάκη: Πυροβολισμοί, τραυματισμοί και επεισόδια που συνεχίστηκαν στο νοσοκομείο

- Τελευταία Νέα TheCaller
- Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο με 4 αυτοκίνητα – Πληροφορίες για εγκλωβισμένη γυναίκα
- Τραπεζούντα-Ενοχλήθηκε ο Μπαχτσελί: Έκαναν δώρο στον Οικουμενικό Πατριάρχη φανέλα της Τράμπζονσπορ
- Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει την κόρη της Μπιάνκα στην παραλία
- Νέα Αρτάκη: Πυροβολισμοί, τραυματισμοί και επεισόδια που συνεχίστηκαν στο νοσοκομείο
- Ο Απόστολος Χρήστου για το χρυσό στη Ρώμη: «Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο»
- Σοκ στα Χανιά: 37χρονος ξυλοκόπησε την 25χρονη έγκυο σύζυγό του και την έστειλε στο Κέντρο Υγείας
- Φθιώτιδα: Κάηκε μαντρί μαζί με τα ζώα στην Ελάτεια
- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Χρυσό μετάλλιο ο Απόστολος Χρήστου στα 50 μέτρα ύπτιο
- Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Η σημερινή γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο» – «Η υγεία του μπαμπά περνάει κρίση»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ισπανία: Εύκολη πρεμιέρα για την Ατλέτικο, 3-0 τη Χετάφε
- Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφουν στη Βρετανία -Ίσως συναντήσουν και τη Βασίλισσα Ελισσάβετ
- Βρετανία: Τα σχολεία εξετάζουν την τριήμερη λειτουργία λόγω ενεργειακού και μισθολογικού κόστους
- Παναθηναϊκός: Αύριο (16/8) στην Αθήνα ο κόουτς Ράντονιτς και ο Γκουντάιτις
- Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο απ’ όλα
- Αυτή είναι η πρώτη ιπτάμενη μοτοσυκλέτα (ΦΩΤΟ + VIDEO)
- Οι νέοι επιλέγουν… πράσινα ταξίδια
- Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σε σπίτι – Τραυματίστηκε 58χρονος