Βασίλης Μπισμπίκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Μανώλη Κονταρό προκαλώντας τη συγκίνησή του

Αφορμή για να συγκινηθεί ο Μανώλης Κονταρός, στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», στάθηκε μία μαντινάδα του καλού του φίλου, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ενώ ο Μανώλης Κονταρός καθόταν στον καναπέ της εκπομπής, στην οθόνη εμφανίστηκε μέσω Skype ο καλός του φίλος, Βασίλης Μπισμπίκης,

ο οποίος μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Αυτό που μας συνδέει είναι η Κρήτη. Νιώθω σαν να είμαι από εκεί. Η καρδιά και η ψυχή μου ανήκουν στην Κρήτη. Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι. Τον θεωρώ φίλο μου και του έχω εμπιστοσύνη. Η δύναμη της ψυχής του με ξεπερνάει. Μας συνδέει όλη η φιλοσοφία και η κουλτούρα της Κρήτης. Νιώθω σαν να είμαι από αυτόν τον τόπο. Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, όμως είναι σαν να γνωριζόμαστε από πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια, θέλησε να αφιερώσει μια μαντινάδα στον Μανώλη Κονταρό, γεγονός που τον συγκίνησε βαθιά: «Οι φίλοι δεν λέν’ ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε, στα πάρε και στα δώσε τους, τεφτέρια δεν κρατούνε».

Τότε, ο μουσικός του απάντησε: «Την εισπράττω αυτή τη μαντινάδα, γιατί ο άνθρωπος που την είπε είναι από τους ανθρώπους που το αισθάνεται και το νιώθω. Αυτό έχει μεγάλη αξία για εμένα».



Keywords
Τυχαία Θέματα