Τζόνι Ντεπ: Πιθανόν να «χαρίσει» τα 10.000.000 δολάρια στην Άμπερ Χερντ

Δεν αποκλείεται ο Τζόνι Ντεπ να «χαρίσει» τα 10 εκατ. δολάρια που του χρωστάει η Άμπερ Χερντ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την πολύκροτη δίκη με τη διαμάχη των δύο πρώην συζύγων.

Σε συνέντευξή του στο «Good Morning America» του ABC, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, αν και δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μη ζητήσει τα χρήματα, καθώς ξεκαθάρισε ότι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του ηθοποιού κατά της πρώην συζύγου

του «αφορούσε την αποκατάσταση της φήμης του».

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, οικοδεσπότης της εκπομπής, ρώτησε τον Μπέντζαμιν Τσου αν υπάρχει η δυνατότητα ο Τζόνι Ντεπ να παραιτηθεί από οποιαδήποτε χρηματική αποζημίωση, σημειώνοντας πως «όλοι έχετε πει ότι ο στόχος δεν είναι να εξαθλιωθεί η κα. Χερντ».

Η απάντηση του Τσου δεν δόθηκε με ένα «ναι» ή «όχι». Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ είπε ότι:

«Προφανώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε καμία επικοινωνία δικηγόρου με πελάτη, αλλά όπως κατέθεσε ο κ. Ντεπ και όπως κάναμε και οι δύο σαφές, ποτέ η μήνυση δεν αφορούσε τα χρήματα. Αυτό που τον απασχολούσε ήταν η αποκατάσταση της φήμης του».

Σημειώνεται, πως η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Elaine Bredehoft, είχε δηλώσει πως η πελατισσά της δεν είναι σε θέση να δώσει στον Τζόνι Ντεπ 10 εκατ. δολάρια.

“He was over the moon … I feel that finally after six years he's gotten his life back.”

Johnny Depp’s lawyers Camille Vasquez and Ben Chew share the actor’s reaction to his legal victory in court against Amber Heard. https://t.co/kWY5S6eOU4 pic.twitter.com/9pe7ax2nSe

— Good Morning America (@GMA) June 8, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόνι Ντεπ, Πιθανόν, 10 000 000, Άμπερ Χερντ,tzoni ntep, pithanon, 10 000 000, aber chernt