Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ο δολοφόνος του δικού μου παιδιού θα καταδικαστεί», λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια η μητέρα της 21χρονης Έμμας που έχασε ακαριαία τη ζωή της όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε ο 26χρονος οδηγός, Αλβανικής καταγωγής, στη Θεσσαλονίκη, στην Εγνατία Οδό.

Ειδικότερα, λοιπόν, η κα Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της άτυχης Έμμας που έχασε τη ζωή της, τη στιγμή που οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε στην άσφαλτο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στο MEGA

και την εκπομπή Live News.

Υπενθυμίζεται, πως οι γονείς του 21χρονου κοριτσιού πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Η ίδια, λοιπόν, τόνισε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην κα Τζιάλα και στον αγώνα της. Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί», συμπλήρωσε η ίδια.

Τονίζεται, παράλληλα, πως ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα έχει προφυλακιστεί.

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, η κα Καμπάκη υπογράμμισε το γεγονός πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο άνθρωπο, «τον έχουν πιάσει για διακίνηση ναρκωτικών, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, δεν έχει χαρτιά παραμονής, κυκλοφορεί ελεύθερος». «Και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους», όπως είπε.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» κατέληξε, άλλωστε, η κα Καμπάκη, σχετικά με τη δωρεά οργάνων της Έμμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Θεσσαλονίκη, 21χρονης Έμμας,trochaio, thessaloniki, 21chronis emmas