Τριανταφυλλόπουλος για Γεωργία Μπίκα: Όνειδος για τη δικαιοσύνη η εισαγγελική πρόταση, ντροπή σας!

Ξέσπασε ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας zougla.gr Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την εισαγγελική πρόταση απαλλαγής του 27χρονου κύριου κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου από την ίδια βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε σουίτα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά.

Όπως σχολίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ασχολήθηκε επισταμένως με την υπόθεση και ήταν μάλιστα ο πρώτος άνθρωπος, στον οποίο μίλησε δημοσίως η Γεωργία Μπίκα:

«Είμαι υπερήφανος που στάθηκα δίπλα της και θα παραμείνω μέχρι να δικαιωθεί. Καθάρματα οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα της διαστροφής σας.Αυτή η εισαγγελική πρόταση αποτελεί όνειδος για την Δικαιοσύνη.Ντροπή σας! Ούτε η δίκη δεν θέλετε να γίνει;Γεωργία κουράγιο! #με_την_Γεωργια».

Είμαι υπερήφανος που στάθηκα δίπλα της και θα παραμείνω μέχρι να δικαιωθεί. Καθάρματα οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα της διαστροφής σας.Αυτή η εισαγγελική πρόταση αποτελεί όνειδος για την Δικαιοσύνη.Ντροπή σας! Ούτε η δίκη δεν θέλετε να γίνει;Γεωργία κουράγιο! #με_την_Γεωργια pic.twitter.com/u8LsnQkZXJ

— M Triantafyllopoulos (@Makis_Tr) May 13, 2022

Πως φτάσαμε στην απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου

Σημειώνεται, πως, αρχικά, η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα του ξενοδοχείου, ισχυριζόμενη- μάλιστα- πως κάτι τής είχαν ρίξει στο ποτό της, κάτι που καταρρίφθηκε.

Έτσι, λοιπόν, έμεινε ένας κατηγορούμενος, ο 27χρονος γόνος πολύ γνωστής-επιχειρηματικά- οικογένειας της χώρας, την απαλλαγή του οποίου προτείνει η εισαγγελέας καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία βιασμού.

Tι είχε καταθέσει η ίδια – Την «έκαψαν» οι μάρτυρες

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι την είδαν να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα