Τραγωδία στην Βάρκιζα: 18 ετών η μία από τις δύο νεκρές στο τροχαίο δυστύχημα

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Βάρκιζα.

Όπως έγινε γνωστό η μια από τις νεαρές που έχασε τη ζωή της ήταν μόλις 18 ετών και ήταν συνοδηγός στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκρές συνολικά 2 νεαρές γυναίκες ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Ασκληπιείο της Βούλας όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Οδηγός

στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν μια 19χρονη, η οποία είναι η μια από τις δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Ασκληπιείο Βούλας.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 00:30 όταν το ένα όχημα κινούμενο στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Σουνίου συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν συνολικά 5 άτομα από τα εμπλεκόμενα ΙΧ αυτοκίνητα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που κομμάτια των δύο οχημάτων εκτοξεύθηκαν σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της τραγωδίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Βάρκιζα,tragodia, varkiza