Το βαγόνι 3 πριν και μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη – Το σημείο όπου καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το βαγόνι 3 λίγο πριν το δυστύχημα και μετά, αλλά και από τη θέση όπου καθόταν η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, που έχασε τη ζωή της, ήρθαν στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται, πως η σορός του άτυχου κοριτσιού ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA ενώ φίλοι και συγγενείς την αναζητούσαν μέσα από τα social media.

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, που ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι,

ανάρτησε φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος μέσα από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62.

«3ο βαγόνι, θέση 67, η θέση της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα», σχολίασε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της

Νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας της Ιφιγένειας μίλησε στον Alpha και είπε πως η 23χρονη βρισκόταν στο τρένο με τον αρραβωνιαστικό της  ο αρραβωνιαστικός της υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μήτσκα, ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί.

Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό.

Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

Η φωτογραφία λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση

Εξάλλου, φωτογραφία-ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το βαγόνι είναι γεμάτο και οι επιβάτες κάθονται στις θέσεις τους χωρίς κάτι να προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη –, Ιφιγένεια,tebi –, ifigeneia