Τί συμβαίνει με την Λίβερπουλ;

Klopp we have a problem! Θα μπορούσε η παραπάνω φράση να είναι και μοτό σε μπλουζάκια που θα κάνουν την εμφάνιση τους (έστω και δειλά-δειλά) στις εξέδρες του Άνφιλντ.

Το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στο Champions League ήταν εφιαλτικό, αφού χτες βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι την σκόρπισε στους… τέσσερις ανέμους (4-1).

Μια Λίβερπουλ που μέσα στο γήπεδο

από το «καλημέρα έως και το καληνύχτα» του αγώνα είχε ρόλο κομπάρσου, ενός κομπάρσου που είχε παραδοθεί στις ιταλικές ορέξεις.

Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια κακή μέρα (και μια κακή νύχτα) στην δουλειά θα πει κανείς και προφανώς αυτό ισχύει για όλους. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και σήμερα θα πέρναγε… στα ψιλά ακόμη και μια τόσο βαριά τεσσάρα, αν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Δεν είναι όμως. Η φετινή Λίβερπουλ έχει προβλήματα και τα φωνάζει.

Το έχει φωνάξει τόσο δυνατά από τις αρχές Αυγούστου στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου σε έξι ματς ήδη έχει μια ήττα και τρεις ισοπαλίες!!! Εκεί όπου κινδυνεύει να μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου από τόσο νωρίς, όταν τα προηγούμενα χρόνια πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα κι έχασε άλλα δύο σχεδόν στον πόντο από την Μάντσεστερ Σίτι. Ναι, τώρα το πρόβλημά της το έδειξε με εμφατικό τρόπο και στο… τραπέζι του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που πριν μερικούς μήνες διεκδίκησε μέχρι τέλους αφού έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Παρισίου.

Πλέον με το ημερολόγιο να γράφει 8 Σεπτεμβρίου έχουμε ασφαλές δείγμα ενός μήνα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ένα δείγμα που μόνο θετικό δεν είναι. Για την ακρίβεια είναι προβληματικό! Η Λίβερπουλ που «εχθροί και φίλοι» θαύμαζαν τα περασμένα χρόνια, η ομάδα από το Νησί που έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλιθεί μοιάζει να ανήκει στο παρελθόν.

Ένας Μανέ που πλέον φοράει την φανέλα της Μπάγερν, ένας Σαλάχ που τώρα στην αρχή της σεζόν μοιάζει… φάντασμα του καλού του εαυτού και ένας Φαν Ντάικ που μόνος βράχος της άμυνας δεν είναι. Όλα αυτά μαζί μας δίνουν το… αποτέλεσμα που τα εκατομμύρια φίλων της Λίβερπουλ σε όλο τον πλανήτη τους προβληματίζει. Γυρίζει όλο αυτό; Γιατί χρόνος υπάρχει. Την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνο ο Κλοπ και οι παίκτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα