Θεσσαλονίκη: Σύλληψη του 45χρονου δράστη της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη 45χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ως δράστης για τη δολοφονία 50χρονου ομοεθνή του, χθες, μπροστά από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα το μεσημέρι στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο

και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως έγινε γνωστό, χθες το μεσημέρι, ο συλληφθείς την ώρα που βρισκόταν σε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο είχε διαπληκτισμό με τον 50χρονο και στη συνέχεια έβαλε εναντίον του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαπληκτισμός έγινε για οικονομικούς λόγους.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ανάληψης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ομοεθνής του, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες σήμερα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (13-07-2023) έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 50χρονο, έβαλε εναντίον του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Σύλληψη, 45χρονου, ΕΛΑΣ,thessaloniki, syllipsi, 45chronou, elas