Τhe Voice of Greece: Δείτε τους παίκτες που προκρίθηκαν στον ημιτελικό από το πρώτο live

Τα live του The Voice of Greece ξεκίνησαν με την εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνει τον ρόλο της παρουσιάστριας το Σάββατο 18/02 στον ΣΚΑΪ, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του κορυφαίου, τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς καλωσόρισαν με

τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αγαπημένη παρουσιάστρια, δεν έκρυψαν όμως το άγχος τους για τους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους.

Οι μουσικές μονομαχίες των διαγωνιζόμενων ήταν συγκλονιστικές ενώ σε αρκετές από αυτές η ψηφοφορία του κοινού πήγαινε πόντο πόντο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε επάνω στη σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια του: «Ματώνουν οι σκέψεις» και «Πόσο σε θέλω».

Ξεχωριστή και η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος ερμήνευσε συγκλονιστικά το τραγούδι «Δημοσθένους Λόγος» από τη θεατρική παράσταση «Ιππείς», στην οποία και πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι του 2022.

Μόλις επτά διαγωνιζόμενοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό από το πρώτο Cross Battle και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που είχε τον τελευταίο λόγο.

Αυτοί είναι οι επτά διαγωνιζόμενους που πέρασαν στον μεγάλο ημιτελικό:

#teamArgigos
Διονύσης Τρενταφίλι
Dodona





#teamPanistes
Μαρία Σακελλάρη



Μάρω Μαγγανιάρη



#teamHelena
Σίσσυ Πολυδώρου



#teamSakis
Λάμπρος Τσιαπούτας



Γιάννης Τσαρσιταλίδης



Ραντεβού στο επόμενο live Cross Battle το Σάββατο 25/02 για να μάθουμε ποιοι θα είναι τελικά οι 14 διαγωνιζόμενοι που προκρίνονται στον μεγάλο ημιτελικό.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα