Τέμπη – «Κράξιμο» Τατσόπουλου στην Τσαγκλή! Προκαλεί βαθύτατη οδύνη στους συγγενείς των θυμάτων

Κατά της Ευδοκίας Τσαγκλή στράφηκε με ανάρτησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος για τα όσα είπε σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευδοκία Τσαγκλή υποστήριξε ότι σώθηκε από την σύγκορυση των τρένων στα Τέμπη λόγω της ονομαστικής της εορτής.

«Πρώτη Μαρτίου της Αγίας Ευδοκίας και με παραλαμβάνει νοσηλεύτρια που την έλεγαν Ευδοκία. Πες μου για τύχη. Κι αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ, γιατί πιστεύω. Εγώ πιστεύω, για μένα η ουσία είναι η πίστη. Από τη μια λες “Θεέ μου γιατί έγινε αυτό;” και από την άλλη “Θεέ μου είμαι ζωντανός”. Πιστεύω και στη συλλογική πίστη, έχει άλλη

βαρύτητα. Εδώ που φτάσαμε ας πιστέψουμε όλοι μαζί ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά με τον συγγραφέα να σχολιάζει τις δηλώσεις της στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει:

«Ειλικρινά αναρωτιέμαι (και είναι ο μόνος λόγος που αναδημοσιεύω τη συγκεκριμένη ανάρτηση) εάν πέρασε έστω και μια στιγμή από τη σκέψη αυτής της νέας κοπέλας η βαθύτατη οδύνη που προκαλεί η δήλωσή της, όχι σε εμάς που έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύουμε, αλλά σε εκείνους που πιστεύουν ολόψυχα και μολαταύτα έχασαν τα παιδιά τους εκείνη τη φρικτή νύχτα. Ευχαριστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα