Τα ζώδια του Σαββάτου: Έντονες ενέργειες και εναλλαγές προκαλούν αναστάτωση

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην ημέρα δημιουργεί υπερένταση στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ένταση είναι αυξημένη καθώς παιχνίδια εξουσίας λόγω ανασφαλειών και φόβων μπορεί να υπάρξουν και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή.

Απαιτείται ψυχραιμία για να ξεφύγουμε από δύσκολες

καταστάσεις και κόντρες που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στα επαγγελματικά μας.

Μετά το μεσημέρι ο Ήλιος μετακινείται στον Υδροχόο το ζώδιο της αδυναμίας του. Αφήνουμε στο παρελθόν μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης και αφιερώνουμε χρόνο και προσοχή στον φιλικό περίγυρο.

Παράλληλα, έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσουμε σε επιλογές και αποφάσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αλαζονεία και εριστική διάθεση μπορεί να δυναμιτίσουν σχέσεις και να προκαλέσουν κόντρες με πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν μαζί μας.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σεβόμενοι τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να υπάρχουν.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι μετά το μεσημέρι σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Δυναμισμός και φαντασία μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με πρόσωπα που έχουμε να δούμε και καιρό ή με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν να βελτιωθούν τα οικονομικά μας προχωρώντας σε καλύτερες για εμάς συμφωνίες.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας την ανάγκη για επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον.

Δεν διστάζουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που νιώθουμε οικεία και μπορούν να μας βοηθήσουν σε σημαντικά προβλήματα στη ζωή μας. Οφείλουμε μόνο να μετριάσουμε νευρικότητα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να προκαλέσουν μεταβολές τόσο στην ψυχολογία όσο και στις σχέσεις με τους γύρω μας.

Η διασκέδαση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κυρίως της βραδινές ώρες καθώς θα απολαύσουμε στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε περνώντας μοναδικές στιγμές μαζί τους.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου, Έντονες,savvatou, entones