Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό πραγματοποιείται λίγο πριν τις 20:00 επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου.

Είναι μία αστρολογική συνθήκη που μπορεί

να ανατρέψει τα δεδομένα κυρίως στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μετρήσουμε τις κινήσεις και τις αποφάσεις μας γιατί κάθε επιλογή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε μοιραίες εξελίξεις που θα επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες.

Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να βάλουν φωτιά. Αναδεικνύονται με έντονο τρόπο υποκειμενισμός, παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που προκαλούν την έντονη αντίδραση των συνεργατών η του συντρόφου μας.

Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπούμε σε συζητήσεις που μπορεί να πληγώσουν και να έχουν αρνητικό αντίκτυπο εν γένει στις σχέσεις μας. Η ιδιομοιρική αντίθεση Ερμή – Χείρωνα ανασύρει με ευκολία πληγές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγουμε τις οποίες συνομιλίες καθώς η ένταση είναι στα ύψη και δεν θα είναι εύκολο να κατευνάσουμε τα πνεύματα.

Σε περίπτωση όμως που θεωρούμε ότι οι σχέσεις που έχουμε στο πλευρό μας δεν μας επιτρέπουν εξελιχθούμε οι οποίες κινήσεις υπάρξουν θα οδηγήσουν στην προσωπική απελευθέρωση από την τοξικότητα και τον αρνητισμό οδηγώντας σε ένα νέο κεφάλαιο στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών.

Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύες που δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα και ωριμότητα σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που μας απασχολούν. Βιώματα και απωθημένα, εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν μπορούν πια να μας αγγίξουν και να προκαλέσουν εσωτερική αναστάτωση.

Έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε παρελθούσες καταστάσεις και κεφάλαια που ακόμα ταλαιπωρούν την ψυχολογία μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα