Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Μάη

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Οι σχέσεις σταθεροποιούνται καθώς εκφράζονται καταπιεσμένα συναισθήματα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες

θεμελιώνει σε σταθερές βάσεις τις προσωπικές σχέσεις των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η προσωπική μας ζωή βιώνει μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας, ενώ στρέφουμε από κοινού με το ταίρι μας το βλέμμα στο μέλλον. Έχουμε την δυνατότητα να βιώσουμε βαθύτερα συναισθήματα και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια με τον άνθρωπό μας.

Νέα πρόσωπα επίσης δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή μας που θα προσπαθήσουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας, η αίσθηση του γνώριμου και της ασφάλειας που μας εμπνέουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τις οποίες εξελίξεις.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθώντας μας να εκφράσουμε συναισθήματα που μπορεί να έχουμε καταπιέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να συζητήσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν και να μη μας επιτρέπουν να αφιερωθούμε στη σχέση μας με τον τρόπο που θα θέλαμε.

Οικονομικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν αποτελεσματικά δίνοντάς σας την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συναλλαγές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Συμφωνίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία και δεν έχουν ολοκληρωθεί τώρα μπορούν να οριστικοποιηθούν με επιτυχημένο τρόπο.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι το πρωί και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Κριό βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αισιοδοξία. Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες αναδεικνύοντας καταστάσεις του παρελθόντος που προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. Το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε ευκολία όλα αυτά που μας προβληματίζουν.

Αργότερα, η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη αναδεικνύει την ανάγκη να λύσουμε κεφάλια του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση μας και να δείξουμε κατανόηση και ενσυναίσθηση στο πρόσωπο πού πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα