Τα ζώδια του Σαββάτου, 13 Αυγούστου

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο;

ΚΡΙΟΣ

Απαλλαγείτε από ενοχές και τύψεις και επικεντρωθείτε στις ικανότητες που έχετε. Η διάθεση να μιλήσετε ή να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα, θα φέρει στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε μελετήσει ή προγραμματίσει για το μέλλον. Μικρές αποδράσεις στην φύση θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εύνοια της ημέρας, θα σας οδηγήσει σε δυναμικές σκέψεις και θα μπορέσετε να κατασταλάξετε

στους στόχους σας. Η υλική σας ασφάλεια, θα σας απασχολήσει περισσότερο και θα βρείτε νέες εκδοχές που θα μπορέσετε να την ενισχύσετε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποκάλυψη μυστικών, μπορεί να σας κουράσει συναισθηματικά, καθώς δεν θα είναι εύκολη η επεξεργασία τους. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις που ίσως, υπάρχει σκοπιμότητα να διαβάλλουν τις απόψεις σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, πριν από οποιαδήποτε συμπέρασμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα κινηθείτε έγκαιρα σε περιπτώσεις που ενδεχομένως θα υπάρξει μείωση. Αποφύγετε το άγχος και τις σκέψεις πανικού και εξετάστε με ψυχραιμία τα θέματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις με τους φίλους ή τον σύντροφό σας θα δοκιμαστούν, δίνοντάς σας μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΛΕΩΝ

Θέματα καριέρας, μπορεί να σας δυσκολέψουν και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Απελευθερώστε τα συναισθήματα σας και βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα, θα έχουν μία θετική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, πιθανόν να θέλουν περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε στον στόχο σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που πιθανόν στο μέλλον θα μετανιώσετε. Ένας περίπατος στην φύση θα σας φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σας και τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, σας είναι εύκολο να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα που εξελίσσονται και να χαράξετε σχέδια για το μέλλον. Η διάθεση να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, θα απαιτήσει καθαρότητα σκέψης και αποφασιστικότητα. Απλά, διώξτε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στροφή προς την απομόνωση ή η διάθεση να μείνετε σε απόσταση από ενδιαφέρουσες καταστάσεις, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα λάθη σας. Στο παρελθόν, μπορεί να λειτουργήσατε παρορμητικά σε κάποιες αποφάσεις και τώρα, είστε μπροστά σε αυτό το αποτέλεσμα. Συζητήστε το με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μικρή ένταση θα εμφανιστεί στο γύρω περιβάλλον και ίσως, αυτό, σας αποπροσανατολίσει. Θυμηθείτε ότι μπορεί να υπάρχει κινητικότητα στον χώρο εργασία σας, τίποτα όμως δεν σας υπόσχεται ότι θα ολοκληρωθούν τα σχέδια σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και σας αφήνει τον χρόνο να επεξεργαστείτε αναλυτικά τις ιδέες σας. Άτομα που επιθυμούν να συνεργαστείτε, θα εκφέρουν απόψεις και θα δημοσιοποιήσουν τα σχέδια τους. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας ταράξουν ψυχικά και συναισθηματικά. Η μέρα, θα κυλήσει με μία μικρή ένταση και αυτό, δεν ευνοεί τις σχέσεις σας, ιδίως τις οικείες. Στον έρωτα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και θα σας συναρπάσουν, αν και δεν σας υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία εσωτερική ένταση θα ανασύρει παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και συμπεράσματα. Μείνετε μακριά από φανταστικές σκέψεις που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθος αποτελέσματα. Εστιάστε στα οικονομικά σας και βάλτε τα σε μία τάξη.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα