Τα ζώδια του Σαββάτου 1 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 01 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η διάθεση να στραφούμε

στην προσωπική μας ζωή και να βιώσουμε υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό μας είναι εντονότερη από πότε. Έχουμε ανάγκη να αναδείξουμε τα συναισθήματά μας και να παρασύρουμε το ταίρι μας σε ένα τρελό χορό πάθους που θα εκτοξεύσει το καρδιοχτύπι στα ύψη.

Είναι σημαντικό όμως να μην παρασυρθούμε από εγωιστικά κίνητρα σε υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Καλό είναι επίσης να δείξουμε μέτρο καθώς είναι εύκολο λόγω της ανάγκης για αυτοπροβολή να υπάρξουν πομπώδεις εκφράσεις και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η η τέχνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και μας βοηθά να ισορροπήσουμε ψυχολογικά.

Μία θεατρική παράσταση η μία όμορφη ταινία μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα ταλέντα και την καλλιτεχνική μας φύση. Καλό είναι λοιπόν βάλε με στο πρόγραμμά μας ότι μας ευχαριστεί και μας γεμίζει χαρά.

Τα τετράγωνα που σχηματίζει μέσα στην ημέρα η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη από τον Ταύρο δεν βοηθούν να υπάρξει ψυχραιμία σε αισθηματικό επίπεδο. Αρχικά, υπερένταση και επιθετικότητα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν συγκρούσεις στη σχέση.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπούμε σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική μου ζωή. Καλό είναι επίσης να μην ξεσπάσουμε σε άτομα μικρής ηλικίας τη νευρικότητα μας αφού είναι εύκολο να γίνουμε εριστικοί και να προκαλέσουμε καυγάδες χωρίς λόγους.

Σημαντικό είναι επίσης να διαχειριστούμε την γκρίνια και την δεις τη μία που κάνουν την εμφάνισή τους καθώς δεν αποκλείεται να περάσουμε στιγμές μέσα στην ημέρα που θα νιώσουμε ότι το ταίρι μας δεν είναι το ιδανικό πρόσωπο για εμάς.

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές συζητήσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση αφήνοντας τις στιγμές να περάσουν. Καλό είναι να επικρατήσει η λογική για αυτό είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο τόσο στον εαυτό μας όσο και στο σύντροφό μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα