Τα ζώδια της Τρίτης

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023.

Το εξάγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην ημέρα κάνει αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Είναι έντονη η διάθεση

να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση και να εντυπωσιάσουμε πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας μας.

Σημαντικές συμφωνίες επίσης θα δώσουν την ευκαιρία να διευρύνουμε την οικονομική μας επιρροή και να πρωταγωνιστήσουμε σε επιχειρηματικά σχέδια που μας ενθουσιάζουν.

Αισθηματικά, το πάθος απογειώνεται καθώς η επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση γίνεται εντονότερη από ποτέ. Απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας και οδηγούμε την σχέση μας σε ουσιαστική μεταμόρφωση.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, αντιλαμβανόμαστε τον δυναμισμό και την ανάγκη να ξεπεράσουμε απωθημένα και ενοχές που μπορεί ακόμα να κουβαλάμε. Είναι μία διαδικασία ίασης που θα μας οδηγήσει στην προσωπική μας απελευθέρωση καθώς θα λειτουργήσει ενισχυτικά τόσο στην ψυχή όσο και την προσωπικότητά μας.

Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες αναδεικνύοντας παλαιότερες καταστάσεις που ακόμα μπορεί να μας προβληματίζουν. Έχουμε την δυνατότητα να αποσυρθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον και να ασχοληθούμε με ότι επί της ουσίας μας πονάει και αντιλαμβανόμαστε πια ξεκάθαρα.

Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες είναι πιθανό και πάλι να επανέλθουν, οφείλουμε να λειτουργήσουμε διαισθητικά αποφεύγοντας να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Εμπιστευόμενοι την εσωτερική μας φωνή θα προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μας επιβαρύνουν με άγχος.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από τον Ταύρο το πρωί δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε παλιότερη δυσκολία με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται και προτάσεις από το παρελθόν επανέρχονται και βοηθούν να ισορροπήσουμε τον προϋπολογισμό μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά το μεσημέρι καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Τοξότη. Εκνευρισμός και απερισκεψία είναι πιθανό να προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ο δογματισμός δεν θα βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ισορροπία σε σχέσεις που μας ενδιαφέρουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης,tritis