Τα ζώδια της Τρίτης 28 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους δίνοντας την θετική της επιρροής τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η ανάγκη για επικοινωνία είναι εντονότερη από ποτέ για αυτό και στρεφόμαστε στο κοντινό μας περιβάλλον. Μία μέρα μετά την Πανσέληνο έχουμε τη διάθεση

να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας και νιώθουμε ότι μπορούν να μας κατανοήσουν.

Η ανταλλαγή απόψεων θα οδηγήσει στην εύρεση λύσεων σε προβλήματα που μας απασχολούν, κάτι που θα μας ικανοποιήσει απόλυτα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσουμε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και κόντρες με τον κοντινό περίγυρο.

Επαγγελματικά, δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με το εμπόριο και την επικοινωνία αξιοποιώντας το επικοινωνιακό μας ταπεραμέντο. Ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί δρόμοι μπροστά μας που μπορούμε να τους διανύσουμε λόγω των επιχειρημάτων και της πειθούς μας.

Αισθηματικά, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ημέρα ώστε να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας και να αφήσουμε στο πλάι πιθανά ζητήματα που ταλαιπωρούν την σχέση.

Βοηθητικά για την προσωπική μας ζωή θα λειτουργήσει το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι μας που θα βοηθήσουν να βρούμε την απόλυτη αρμονία στην προσωπική μας ζωή.

Με την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη είναι πιθανό να ξεπεραστούν δυσκολίες και προβλήματα που ταλαιπωρούν την σχέση μας. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας αφού ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα ιντριγκάρουν το μυαλό και την καρδιά μας.

Διασκέδαση και κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά μας και λειτουργούν αναζωογονητικά για την ψυχολογία μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Το τοπίο θολώνει αφού ο ορθολογισμός μας εγκαταλείπει και οι αυταπάτες κυριαρχούν.

Οφείλουμε να αποφύγουμε συμφωνίες και δεσμεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε την αλήθεια σε όλο της το φάσμα. Έχουμε την τάση να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 28 Νοεμβρίου,tritis 28 noemvriou