Τα ζώδια της Τρίτης 24 Ιανουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να σταθούμε στον

εαυτό μας και να μπούμε σε μία διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης είναι εντονότερη από πότε. Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε σθένος και αποφασιστικότητα ώστε να ξεπεράσουμε κάθε πληγή που ακόμα μπορεί να αιμορραγεί και να έχει αναφορά στο παρελθόν μας.

Παράλληλα, καλό είναι να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα που θα μας βοηθήσουν να γειωθούμε και να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Όμως είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε ώστε να αποφύγουμε λάθη και παραλείψεις που μπορεί να μας εκθέσουν.

Προσωπικά, έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό για δύο. Το ταίρι μας αποτελεί σημείο αναφοράς στη ζωή μας για αυτό επιδιώκουμε να ζήσουμε το απόλυτο έχοντας το στο πλευρό μας.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους νωρίς το πρωί προκαλώντας υπερένταση κυρίως σε ότι αφορά σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας εκνευρίσουν, όμως θα πρέπει να δείξουμε εγκράτεια και ψυχραιμία ώστε να αποφύγουμε έντονες αντιπαραθέσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Καλό είναι επίσης να μετριάσουμε τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα γιατί δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε την ένταση και την ψυχολογία μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω που μας βοηθά να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις. Παράλληλα, μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές που μας απασχολούν εδώ και καιρό κλείνοντας καταστάσεις του παρελθόντος και εκκρεμότητες που μας βαραίνουν.

Το απόγευμα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ξαφνικές ευκαιρίες που μας δίνονται και να ξεπεράσουμε υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν.

Συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν θα αλλάξουν ευχάριστα το πρόγραμμά μας αφού θα αποτελέσουν μία όμορφη έκπληξη. Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για εμάς και το ταίρι μας αιφνιδιάζοντας τον άνθρωπό μας θετικά.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 24 Ιανουαρίου,tritis 24 ianouariou