Τα ζώδια της Τρίτης 24 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου 2023.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Υλικά και συναισθηματικά ζητήματα έρχονται

στην επιφάνεια και απαιτείται ωριμότητα και ψυχραιμία ώστε να δοθούν οι ιδανικές λύσεις. Δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε βήματα που έχουμε σκεφτεί εδώ και καιρό καθώς λειτουργούμε με πειθαρχία, σύνεση και λογική.

Έχουμε την ευκαιρία να επιλύσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που μας δημιουργούν άγχος κλείνοντας κεφάλαια του παρελθόντος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην προσωπική μας ζωή ο συναισθηματισμός είναι έντονος, όμως δεν μας παρασύρει σε επιλογές που είναι λανθασμένες. Οι αυταπάτες μπαίνουν στο περιθώριο και αφοσιωνόμαστε ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφαλείας και τρυφερότητας.

Με αυτό τον τρόπο θα ικανοποιήσουμε τόσο την ανάγκη μας για σταθερότητα όσο και τις ανάγκες του συντρόφου μας αφήνοντας κάθε εγωκεντρική διάθεση και πείσμα στο περιθώριο.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο ενισχύοντας την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον. Θαλπωρή και ζεστασιά είναι απαραίτητα συστατικά ώστε να νιώσουμε ασφαλείς και να προχωρήσουμε σε επιλογές που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό.

Οφείλουμε μόνο να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά κυκλοθυμικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους γύρω μας. Καλό είναι να ελέγξουμε την διάθεσή μας και τα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει γκρίνια και ένταση στον οικογενειακό περίγυρο.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο για το τρίγωνο της με τον Κρόνο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να προχωρήσουμε αποφασιστικά σε κινήσεις που θα ικανοποιήσουν το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο συναισθηματισμός και το παρελθόν δεν μας παρασύρουν σε λάθη που μπορεί να μας κοστίσουν. Αντίθετα, λειτουργούμε με απόλυτη ωριμότητα και ψυχραιμία δίνοντας την αίσθηση στους γύρω μας πώς μπορούν να στηριχθούν σε εμάς.

Οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βοηθώντας μας να ηρεμήσουμε και να απαλλαγούμε από άγχη και φοβίες που αναδεικνύονται έντονα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 24 Απριλίου,tritis 24 apriliou