Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 05 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της

γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με ορθολογισμό και ψυχραιμία κάθε προσωπική και οικονομική επιδίωξη τα πρόσωπα που μας περιστοιχίζουν. Η ωριμότητα χαρακτηρίζει την σκέψη και τις απόψεις μας και μπορεί να εντυπωσιάσει πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για πιθανές συνεργασίες.

Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκεκριμένες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι γύρω μας αναγνωρίζουν τη συγκέντρωση και τη λογική με την οποία λειτουργούμε και δείχνουν εμπιστοσύνη στις προσωπικές μας επιδιώξεις. Στην αισθηματική μας ζωή μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις σε βαθύτερο επίπεδο χωρίς να παρασυρθούμε από ευαισθησίες και κυκλοθυμικές συμπεριφορές.

Το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας δείχνει κατανόηση σε ότι αφορά τις ανάγκες μας, ενώ παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που επηρεάζουν τη σχέση.

Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας την προσοχή μας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Επιδιώκουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες στην αισθηματική και επαγγελματική μας ζωή ώστε να αποφύγουμε εντάσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εμάς.

Καλό είναι όμως να μην υποχωρούμε βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχουμε γιατί αργά ή γρήγορα θα προκληθούν ζητήματα που δεν θα μας ικανοποιούν.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό από τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και αυτό θα μας φέρει πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην ημέρα την ένταση και την επιθετικότητα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο. Σπασμωδικές συμπεριφορές και εκνευρισμός μπορεί να προκαλέσουν σκληρές κόντρες σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγουμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα