Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθούν με την προσωπική μας ζωή καθώς η σχέση μας βρίσκεται στο

επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Απολαμβάνουμε τις στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε και δεν διστάζουμε να επικεντρωθούμε σε συναισθήματα και σκέψεις που μπορούν να βελτιώσουν την αισθηματική μας ζωή.

Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας. Οφείλουμε να δείξουμε ότι νιώθουμε χωρίς προαπαιτούμενα και επιβλητικές συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα.

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθούμε με ότι δημιουργικό και καλλιτεχνικό ανανεώνει την ψυχή μας. Μία παράσταση ή ένα έργο στο σινεμά θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσουμε ευχάριστα ισορροπώντας κυρίως ψυχολογικά.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο αναδεικνύοντας την ανάγκη να αισιοδοξούμε σε όλα τα επίπεδα. Πιθανό είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες που όμως θα είναι υπερβολικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να κρατήσουμε το μέτρο αποφεύγοντας να υπερβάλλουμε σε κινήσεις και προοπτικές που δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένουμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά τα οικονομικά μας καθώς είναι εύκολο να σπαταλήσουμε χρήματα για να απολαύσουμε στιγμές.

Το πιθανότερο είναι όμως αργότερα να διαπιστώσουμε πως υπερβάλαμε και τελικά αυτό είχε κόστος στον προϋπολογισμό μας.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον Λέοντα βοηθώντας μας να εκφραστούμε με μεγαλύτερη ευκολία και αυτοπεποίθηση. Ευαισθησίες και συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για την σχέση.

Απαραίτητο είναι βέβαια να μην απασχολήσουμε τον άνθρωπο μας αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας προκαλώντας εκνευρισμό και δυσαρέσκεια. Ήρθε η στιγμή να δείξουμε κατανόηση και στις απαιτήσεις του συντρόφου γιατί αυτό θα οδηγήσει στην χρυσή ισορροπία και την αρμονία τη σχέση μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 19 Ιουλίου,tetartis 19 iouliou