Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Λίγο πριν την

ηλιακή έκλειψη στον κριό υπάρχει ένταση και συναισθηματική φόρτιση που αναδεικνύονται κυρίως σε προσωπικά ζητήματα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την ημέρα ώστε να διαπιστώσουμε ποιες προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις μας βοηθούν να εξελιχθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο δυναμισμός χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας και μας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα φέρουν στη ζωή μας νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην απερισκεψία και τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Είναι σημαντικό να μη βιαστούμε παρασυρόμενοι από την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε γιατί το πιθανότερο είναι να προχωρήσουμε σε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν.

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο απογειώνοντας την ένταση. Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε τον θυμό και την οργή μας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες καταστάσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγουμε συγκρούσεις με πρόσωπο που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας. Καλό είναι επίσης να είμαστε προσεκτικοί σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που μπορεί να δεχθούμε και πού θα μας οδηγήσουν εκτός εαυτού.

Είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε τη νευρικότητα με ώριμο και εποικοδομητικό τρόπο αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που θα μας στοιχίσουν.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία δίνοντας μας την δυνατότητα να αισιοδοξούμε για τη ζωή μας. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας εξελίξουν και θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Η θετική μας στάση εντυπωσιάζει τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας και βοηθά να ξεχωρίσουμε, οι γύρω μας δείχνουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και την πίστη μας και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό στάδια επιβεβαιώσεις για τις βλέψεις και την προσωπικότητά μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα