Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Κριό απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας. Παράλληλα, σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά

την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Είναι πιθανόν να υπάρξουν προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά βήματα που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται με την αισιόδοξη στάση και τον δυναμισμό μας.

Στα αισθηματικά, νέες γνωριμίες έρχονται που χαρίζουν τύχη και ευτυχία στον τομέα των σχέσεων καθώς μας οδηγούν σε καινούργιες καταστάσεις που είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα μας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να προχωρήσουμε σε επόμενο επίπεδο με τον άνθρωπό μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μόνο σε ότι αφορά υπερβολές και αλαζονεία που δεν θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε σωστά τις δυνατότητες που μας δίνονται.

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ανάγκη για αναγνώριση και επιτυχία στον τομέα της καριέρας. Δίνουμε όλη μας την προσοχή στον επαγγελματικό χώρο προσπαθώντας να προχωρήσουμε σε βήματα που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε επαγγελματικά.

Τα ξημερώματα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να ξεκινήσουμε το πρωινό με αποφασιστικότητα και ωριμότητα. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος που μας επιβαρύνουν αναδεικνύοντας την μεθοδική και υπεύθυνη στάση.

Προσεκτικοί καλό είναι να είμαστε μετά το μεσημέρι καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη από τον Καρκίνο δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Καταπιεσμένος θυμός, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και αδυναμίες αναδεικνύονται με εμφατικό τρόπο και μπορεί να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις σχέσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Οι συνθήκες αλλάζουν το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο που μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και ανάγκες ορθολογικά και με ψυχραιμία.

Παρέες από τον επαγγελματικό χώρο μας βοηθούν να περάσουμε ευχάριστα τη βραδιά επικοινωνώντας με ιδανικό τρόπο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα