Τα ζώδια της Πέμπτης 1ης Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023.

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η Σελήνη στο ζώδιο της πτώσης της μας αναγκάζει να στραφούμε στα άδυτα της ψυχής μας και να αντιμετωπίσουμε τη μοναξιά, τις ανασφάλειες, τους φόβους μας. Αναδεικνύονται εμμονές και κυριαρχικές συμπεριφορές κυρίως στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να κάνουμε προσπάθειες για να ελέγξουμε το ταίρι μας προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του.

Είναι απαραίτητο να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένες επιλογές λόγω των αμφιβολιών και της καχυποψίας που κυριαρχούν στο μυαλό μας.

Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ένταση σε πάθος απογειώνοντας τον αισθησιασμό και τα συναισθήματα στη σχέση. Οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις που σχετίζονται με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας μας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που μας δίνονται.

Ας αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή και ας εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας που είναι βέβαιο πως δεν θα μας προδώσει και θα μας κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Η Σελήνη σχηματίζει τα ξημερώματα αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας σε ένα πρωινό με υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους γύρω μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον τρόπο που διαπραγματευόμαστε οικονομικές υποθέσεις γιατί δεν αποκλείεται να επενδύουμε σε καταστάσεις χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν τα εχέγγυα.

Ακόμα πιθανό είναι να προσβλέπουμε σε αυξημένα έσοδα ενώ δεν υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Λέοντα εκτοξεύοντας τον εκνευρισμό και την ένταση στα ύψη. Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού αναδεικνύονται κυρίως στην προσωπική μας ζωή που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Οφείλουμε να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και να μετριάσουμε τις αρνητικές σκέψεις λόγω των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας που μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθώντας μας να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Αντιλαμβανόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο τι νιώθουν τα πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εμάς για αυτό και δεν προβαίνουμε σε παρορμητικές και επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να τους πληγώσουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 1ης Ιουνίου,pebtis 1is iouniou