Τα ζώδια της Παρασκευής

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 05 Μαΐου 2023.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιείται σήμερα στις 7:33 το απόγευμα επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ένταση της συγκεκριμένης έκλειψης είναι μεγάλη καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Ουρανός από τον Ταύρο. Σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με την Σελήνη από τον Σκορπιό πυροδοτώντας συγκρουσιακές καταστάσεις και ανατροπές που θα επηρεάσουν οικονομικές και αισθηματικές σχέσεις.

Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε την ορμή και την επιθετικότητα απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να προστατεύσουμε σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς επιδιώκοντας να κρατήσουμε ισορροπίες. Διαφορετικά καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν τόσο οικονομικές σχέσεις και επιχειρηματικές δράσεις όσο και την προσωπική μας ζωή σε καθοριστικό βαθμό.

Πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε επιλογές απομάκρυνσης από πρόσωπα που νιώθουμε πώς είναι τοξικά και δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν τα αναμενόμενα στη ζωή μας.

Καθοριστικό είναι το αποκλίνων τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μιας και η Αφροδίτη χορηγεί τον Ήλιο και τον Ουρανό. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις είναι εύκολο να μας κατευθύνουν σε λανθασμένες επιλογές ή να δημιουργήσουν υπερβολικές απαιτήσεις που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Επίσης πιθανό είναι να υπάρξουν αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την απαλλαγή μας από νοοτροπίες και προκαταλήψεις που θεωρούσαμε μέχρι στιγμής πώς μας χαρίζουν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Γεγονός είναι πως οι συνθήκες είναι έντονες και είναι απαραίτητο να δείξουμε ωριμότητα και ψυχραιμία φροντίζοντας να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας από σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν της σχέσης μας σε οριακό σημείο.

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ταύρο προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μπορούμε να σιωπήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία αποτελεσματικά κλείνοντας καταστάσεις του παρελθόντος που μας επιβάρυναν μέχρι στιγμής με άγχη και ανασφάλειες.

Όμως είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε τα καινούργια ξεκινήματα γιατί η πορεία δεν θα δικαιώσει τις οποίες επιλογές μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα