Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Λίγο μετά το μεσημέρι πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στην αρχή του πρώτου δεκαημέρου του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος,

Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι μία συνθήκη που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφεύγοντας να παρασυρθούμε από μεγαλεπήβολα σχέδια και υπερβολικές συμπεριφορές που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις στον χώρο της καριέρας που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε την αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση.

Όμως το τετράγωνο των Φώτων με τον Δία από τον Κριό δεν αποκλείεται να μας παρασύρει σε αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους διατηρώντας το μέτρο και τον ρεαλισμό μας.

Μόνο με αυτή τη διάθεση θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές χωρίς να ενοχλήσουμε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Στην προσωπική μας ζωή, πιθανό είναι να προχωρήσουμε σε επιλογές που αφορούν την ήδη υπάρχουσα σχέση μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίσουμε τον άνθρωπο μας στο ευρύτερο περιβάλλον που κινούμαστε, καλό είναι όμως να αποφύγουμε κάθε υπερβολή και επιδεικτική διάθεση που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Παράλληλα το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο προμηνύει μοναδικές συγκινήσεις στην προσωπική μας ζωή και ξαφνικά έσοδα από τον επαγγελματικό χώρο. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή μας για να ανατρέψουν τα δεδομένα στον αισθηματικό τομέα.

Έχουμε την διάθεση να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα κατάσταση με ωριμότητα και λογική, όμως τα συναισθήματα και το καρδιοχτύπι θα μας παρασύρουν σε συμπεριφορές πρωτόγνωρες για εμάς.

Σημαντικό είναι να θυμόμαστε πως οι συνθήκες είναι ρευστές, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην επενδύσουμε ευθύς εξαρχής σε σχέσεις που δεν ξέρουμε αν θα παραμείνουν στη ζωή μας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, πιθανό είναι να μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα οι ανώτεροι μας με ένα μπόνους ή μία αύξηση, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επιδεικνύουμε στον επαγγελματικό τομέα.

Ακόμα μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για οικονομικές κινήσεις που απαιτούν ρίσκο. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές καθώς η ορθολογική διάθεσή μας βοηθά να αντιληφθούμε τους κινδύνους και να τους αποφύγουμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα