Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023.

Η μέρα είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος).

Παράλληλα, η όψη χιαστί μεταξύ του Άρη από τον Λέοντα και του κρίνου από τους Ιχθύες αναδεικνύει συμπλέγματα και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την προσωπική μας ζωή.

Συναισθήματα και ανησυχίες που υποβόσκουν και δεν είναι εμφανή μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας απέναντι στο ταίρι μας ή στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ένα νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τραύματα του παρελθόντος και βιώματα που μας έχουν στιγματίσει να επηρεάσουν το σήμερα δυσάρεστα.

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε τις προσωπικές μας αγκυλώσεις και να λειτουργήσουμε με αυτοπεποίθηση και ωριμότητα προσπαθώντας να δημιουργήσουμε σχέσεις που μας αξίζουν και μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Σκληρότητα και συντηρητισμός δεν βοηθούν να εκφραστούν ο αισθησιασμός και το πάθος, δεν βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην απόλυτη ικανοποίηση των επιθυμιών μας. Οφείλουμε να μετατρέψουμε την δυσκολία σε ευκαιρία και να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο με σκληρή προσπάθεια μπορούμε να έχουμε μία σταθερή σχέση που μας αξίζει.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο βάζοντας μας σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε για οικονομικά ζητήματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δείξουμε καλή διάθεση ώστε να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα.

Ακόμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις στην αισθηματική μας ζωή που θα φέρουν στην επιφάνεια τις πραγματικές μας ανάγκες. Είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση σε ότι ακούσουμε από τον σύντροφό μας φροντίζοντας να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα ώστε να κρατηθούν οι πολυπόθητες ισορροπίες στη σχέση.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε νωρίς το απόγευμα, όπου η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Εριστική διάθεση και επιθετικότητα δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και λειτουργούν ως ηλεκτροσόκ στην προσωπική μας ζωή.

Δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστούμε από τις συμπεριφορές του συντρόφου μας που θα φέρουν στην επιφάνεια με έμφαση φόβος και απωθημένα. Είναι προτιμότερο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ώστε να μην δώσουμε το περιθώριο να υπάρξουν ρήξεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην αγάπη.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα