Τα ζώδια της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι αργά το βράδυ δίνοντάς σας την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά ζητήματα που απασχολούν.

Απαραίτητο είναι να αξιοποιήσουμε την μεθοδικότητα

και την ωριμότητα που μας χαρακτηρίζουν ώστε να προχωρήσουμε σε επιλογές που μπορούν να μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τον συντηρητισμό και την απολυτότητα που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας και δεν αποκλείεται να ωθήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Στην προσωπική μας ζωή, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε το χρόνο που ζητά το ταίρι μας. Σε διαφορετική περίπτωση είναι βέβαιο πώς θα υπάρξει ένταση και μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα με τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλώντας εκπλήξεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε παρέες που αφορούν την επαγγελματική μας ζωή. Είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούμε τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

Οι συνθήκες αλλάζουν προς το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και τον Ήλιο στον Κριό. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές και να λειτουργήσουμε αλαζονικά επιδιώκοντας να προβάλουμε τον εαυτό μας.

Το αποτέλεσμα όμως θα είναι το αντίθετο καθώς πιθανό είναι να υπάρξει δυσαρέσκεια έντονη στο επαγγελματικό περιβάλλον και να προκληθούν εμπόδια στην εξέλιξή μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς η εσωτερική αμφιθυμία και ένταση μεταφέρεται στο ταίρι μας με νευρικότητα και επιθετικότητα.

Το απόγευμα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες χαρίζει ενσυναίσθηση και εναρμονίζει τη λογική με τις ευαισθησίες.

Μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο αφήνοντας στο περιθώριο δύσκολες στιγμές που μπορεί να μας προβλημάτισαν. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη μετακινείται στον Υδροχόο βοηθώντας μας να απολαύσουμε την παρέα και τις ευχάριστες συζητήσεις.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα