Τα ζώδια της Κυριακής 9 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 09 Ιουλίου 2023.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η διέλευση αυτή

δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε σημαντικές επιλογές που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Αναγνωρίζουμε τη δυναμική μας και δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα εντυπωσιάζοντας τους γύρω μας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που θεωρούμε πως μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Δεν διστάζουμε να πάρουμε το ρίσκο όταν είναι απαραίτητο παρασύροντας και το περιβάλλον μας και δυναμικές κινήσεις και αποφάσεις. Επιτακτική ανάγκη είναι όμως να μην προχωρήσουμε βιαστικά και απερίσκεπτα στην οποιαδήποτε επιλογή γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν λάθη που δεν θα είναι εύκολο να διορθώσουμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να κατασταλάξουμε στις όποιες αποφάσεις μας με ωριμότητα και λογική προσέγγιση.

Στην προσωπική μας ζωή η φλόγα εκδηλώνεται με ευθύτητα στις σχέσεις. Διεκδικούμε την προσοχή του συντρόφου μας καθώς έχουμε την ανάγκη να είμαστε η πρώτη του προτεραιότητα.

Εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές όμως δεν θα βοηθήσουν να απολαύσουμε τις στιγμές με τον άνθρωπό μας. Πιθανό είναι να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα ευνοήσουν την σχέση και θα προκαλέσουν έντονα προβλήματα.

Είναι προτιμότερο να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο. Το σκηνικό αυτό θα μας βοηθήσει να απολαύσουμε το ταίρι μας και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ μαζί του μέσω του πάθους και της έξαψης που προκαλείται μεταξύ μας.

Κοινωνικά μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά μας. Μπες από τις κοινωνικές σχέσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διεκδικούν μία θέση στη ζωή μας και δεν αποκλείεται να νιώθουν πώς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί μας μοναδικές επιτυχίες και στιγμές.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα